Can Yaman, poză din copilărie! Era un avocat de succes când a decis să devină actor. Detalii neștiute despre star

Celebrul actor și model Can Yaman a reușit să își surprindă fanii cu o fotografie realizată în copilărie, pe vremea când era doar un puști în vârstă de 12 ani.

Recent, Can Yaman a reușit să își uimească din plin fanii, după ce a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu el la vârsta de 12 de ani.

sursa foto: Profimedia

Starul turc este atât de îndrăgit încât în prezent acesta are mai bine de opt milioane de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagam. Extrem de activ pe rețelele de socializare, acesta împărtășește cu fanii imagini surprinse nu doar pe platourile de filmare, ci și din viața sa de zi cu zi.

Fiecare postare adună instant cel puțin jumătate de milion de aprecieri și zeci de mii de comentarii din partea admiratorilor.

Actorul turc Can Yaman, amendat la Roma din cauza fanilor

Can Yaman este atât de iubit de fani încât recent acesta a fost nevoit să plătească o amendă generoasă dată de autoritățile din Roma! S-a întâmplat în prima parte a lunii ianuarie, atunci când starul s-a cazat la un hotel din Roma.

Acesta a fost rugat de autorități să prevină băile de mulțime și împreună au convenit ca actorul să folosească ușa din spate a hotelului. Iată totuși că starul s-a răzgândit și a ieșit pe ușa principală, acolo unde zeci de fani înfocați îl așteptau cu nerăbdare, pentru poze și autografe.

citește și: Sex-simbolul serialelor turcești, Can Yaman, și femeile din viața lui

Fiindcă nu a respectat regulile de distanțare socială în contextul pandemiei de Covid-19 (mai ales într-o țară ce a fost puternic afectată de noul coronavirus), Can Yaman s-a ales cu o amendă de patru sute de euro.

Detalii neștiute din biografia actorului turc Can Yaman

Pentru cei care nu știu, starul s-a născut la data de 8 noiembrie 1989 și a crescut în Istanbul. După ce a terminat Liceul Italian drept șef de promoție, având cele mai mari note și medii obținute vreodată de un elev în istoria respectivei unități de învățământ.

Surprinzător este faptul că starul a ales să urmeze cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Yeditepe din Istanbul și apoi a profesat în cadrul unei firme internaționale de renume.

Acolo și-a cunoscut și actualul partener de afaceri, împreună cu care deține o firmă de avocaturp. Avea 24 de ani atunci când lucra în domeniul achizițiilor și scria articole pentru un ziar. Deși avea din ce în ce mai mult succes în plan profesional, în domeniul dreptului, acesta și-a dat seama că viața de corporație nu e pentru el.

citește și: Cele mai frumoase poze cu Can Yaman, actorul turc care a cucerit milioane de femei din întreaga lume | Foto

Acesta a fost momentul în care tânărul a decis să își schimbe radical viața. A primit un concediu și a plecat, fără să stea pe gânduri. A mers la bunica sa din Bodrum, acolo unde soarta a făcut să îl întâlnească pe cel care avea să-i devină manager, în calitate de actor. Apoi, colegii de muncă l-au mai văzut pe Can Yaman doar în seriale!

Debutul în actorie și l-a făcut în anul 2014, alături de celebra actriță Selma Ergens, în producția „Gonul Isleri”, o telenovelă ce a câștigat instant inimile a milioane de telespectatori.

Apoi, în fiecare an, actorul a jucat în producții de succes și a reușit să devină, într-un timp extrem de scurt, unul dintre cei mai apreciați și râvniți actori din Turcia.

Recent, Can Yaman a reușit să își uimească din plin fanii, după ce a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu el la vârsta de 12 de ani.

Ultimele știri