Antena Căutare

Canada: Peste 600.000 de oameni sunt asteptati la "Balul Zapezii"!

Capitala Canadei, Ottawa, gazduieste in aceste zile cel mai mare festival al iernii din America de Nord. Se numeste "Balul Zapezii", iar organizatorii asteapta peste 600.000 de vizitatori. Printre primii care au admirat sculpturile de gheata impresionante au fost si corespondentii Observatorului din Canada.

E distractie mare, zilele acestea, in Ottawa. Aici are loc un festival spectaculos al ghetii, iar atractia principala este cel mai mare patinoar natural al lumii, inscris in Guinnes Book, care se intinde pe 7.8 kilometri. Insa nici concursul de sculpturi de gheata nu e de neglijat. Artistii din toata lumea trebuie sa indure frigul si oboseala timp de 30 de ore, cat dureaza sa-si finiseze opera.

Balul Zapezii dureaza trei saptamani, pe parcursul carora vizitatorii sunt invitati la demonstratii de patinaj sau de schi, spectacole in aer liber si concursuri in compania mascotelor.

"Gurita mica si rosie ca o cireasa coapta, un corp minunat, sculptat parca": Vezi cum arata prima Miss Romania... VIDEO El e singurul tip din lume care schiaza pe APA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x