Antena Căutare

Cand a murit, nu avea decat 200 de dolari in banca. Dar o avere de 7 milioane de dolari ascunsa in garaj!

Cand Walter Samasko a murit, la varsta de 69 de ani, nimeni nu a stiut de el, nici macar vecinii, care si-au dat seama ca ceva s-a intamplat cu batranul abia dupa o luna de zile. Nu a lasat in urma decat o "avere" de 200 de dolari. Teoretic.

Walter Samasko nu a mai avut un loc de munca inca din 1968, ducandu-si traiul, in toti acesti ani, din fondurile a doua conturi bancare, care reprezentau in total suma de 390.000 de dolari. Insa adevarata avere a fost gasita in casa lui din Nevada, la o luna dupa ce acesta murise si vecinii reclamasera un miros ciudat venind dinspre resedinta batranului. Autoritatile au constatat cu stupoare ca in garajul barbatului se aflau zeci de cutii pline cu monede si alte obiecte din aur. Valoarea lor a fost estimata la peste 7 milioane de dolari.

Pentru ca nu a lasat nici un testament si nu avea rude apropiate, autoritatile din Nevada au inceput sa caute persoanele prezente la inmormantarea mamei acestuia, care a murit in 1992, conform Daily Mail. Au reusit, dupa multe cautari, sa o gaseasca pe Arlene Magdanz, verisoara primara a batranului, care traieste in San Rafael, California. Desi Arlene nu a vrut sa dea nici o declaratie, avocatul acesteia a spus ca primele ei cuvinte au fost: "Dumnezeule, Dumnezeule, nu imi vine sa cred!". Femeia ar fi spus ca nu a mai vorbit cu varul ei de cel putin un an de zile.

Mondedele de aur provin din Mexic, Anglia, Austria si Africa de Sud si dateaza din 1872.

Foto: addmorejuice.com

Esti un lenes fara pereche? Vezi aici cele mai tari inventii pentru tine!... Un britanic blocat in Alpi a fost salvat cu ajutorul Facebook-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x