Antena Căutare

Când avea 14 ani şi-a construit propriul avion, acum este considerată următorul Einstein. Ascensiunea Sabrinei Gonzales Pasterski, tânăra fiziciană ce uimeşte pe toată lumea!

Sabrina Gonzales Pasterski, acum în vârstă de 24 de ani, avea doar 14 ani când a păşit în campusul universităţii MIT cerând aprobare pentru avionul cu un singur motor pe care îl construise şi toată lumea a rămas suprinsă.

Sabrina Gonzales Pasterski, acum în vârstă de 24 de ani, avea doar 14 ani când a păşit în campusul universităţii MIT cerând aprobare pentru avionul cu un singur motor pe care îl construise şi toată lumea a rămas suprinsă.

La zece ani după acest eveniment, Sabrina este absolventă a universităţii MIT şi un candidat la postul de doctor în cadrul Universităţii Harvard, notează Nextshark. Aceasta a primit deja oferte de angajare, inclusiv de la fondatorul Amazon. De asemenea şi NASA se află pe lista celor interesaţi de tânăra fiziciană, studiile ei axându-se pe găurile negre şi timpul în spaţiu.

Tânăra este de asemenea prima femeie cu origini cubaneze şi americane, un alt plus inedit pentru ea. Deşi are multe atuuri de care ar trebui să fie mândră, aceasta nu are conturi de socializare ci doar un blog exclusiv pentru ştiinţă. Atunci când a citit despre comparaţia sa cu Einstein a fost puţin uimită şi răspuns cu destul de multă modestie : “Îmi cer scuze pentru titlu, se pare că mentorii mei au destul de multe speranţe astronomice pentriu mine”.

Sabrina a absolvit universitatea cu un scor de 5.00, cel mai înalt grad care putea fi obţinut. Unele dintre cele mai mari companii îi finanţează studiile fiind apreciată de mulţi profesori cunoscuţi de la Harvard, inclusiv Andrew Strominger, cel care lucrează cu Stephen Hawkin

VIDEO! Medicilor nu le-a venit să creadă când au văzut cu ce s-a născut fetiţa din imagine pe cap. Mama micuţei ştia ade... E invazie! Mii de creaturi se zvârcolesc pe şosele. Imaginile par rupte dintr-un film de groază. Nimeni nu ştie ce sunt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x