Antena Căutare

Cândva ținut în brațe de prințesa Diana, acum un imigrant ilegal care cere ajutor! Arnaud Wambo: „Dacă Mami era în viață, ea m-ar fi lăsat în Marea Britanie”

Aceasta este povestea emoționantă a lui Arnaud Wambo, un imigrant ce roagă autoritățile engleze să îi permită accesul în Marea Britanie.

Cândva ținut în brațe de prințesa Diana, acum un imigrant ilegal care cere ajutor! Arnaud Wambo: „Dacă Mami era în viață, ea m-ar fi lăsat în Marea Britanie”
Prințesa Diana, alături de Arnaud, în urmă cu 20 de ani

Aceasta este povestea emoționantă a lui Arnaud Wambo, un imigrant ce roagă autoritățile engleze să îi permită accesul în Marea Britanie.

Totul a început în urmă cu 20 de ani, atunci când micul Arnaud era grav bolnav de inimă și a avut nevoie de o intervenție specială. A fost în Marea Britanie și i s-a făcut operația chirurgicală necesară, totul sub atenta supraveghere a prințesei Diana.

Atunci și acum: Arnaud cere ajutor să ajungă în Marea Britanie

Ulterior, aceasta l-a invitat pe copil și la Palatul Kensington și povestea a ținut prima pagină a marilor publicații. Există numeroase fotografii în care Arnaud apare în brațele „Prințesei Inimilor”, dar și când aceasta a stat în sala de operații, alături de micul african.

Imagine c u prințesa Diana, din timpul operației

După ce s-a vindecat, băiețelul de doar șapte ani s-a întors în țara sa, Camerun.

Au trecut douăzeci de ani de atunci și azi, Arnaud se confruntă cu o altă problemă: este imigrant ilegal și nu i se permite să pătrundă în Marea Britanie, pentru a munci și pentru a duce o viață mai bună.

Prințesa inimilor, în imagini care au cucerit lumea! Mai multe fotografii de la nunta prinţului Charles cu Lady Diana au fost făcute publice

„Dacă prințesa Diana mai era în viață, ea sigur m-ar fi lăsat să intru în țară”, spune Arnaud, având mereu asupra lui o poză cu prințesa, căreia îi spunea „Mami”.

Arnaud, în camera pe care a primit-o într-o tabără din Germania

Cu toți banii pe care îi avea, bărbatul a plecat din Camerun și a trecut prin Nigeria, Algeria și deșertul Sahara, cu speranța că va ajunge la locul dorit.

Autoritățile spaniole l-au prins într-o zi și l-au băgat într-o tabără de refugiați, iar ulterior a fost trimis în Germania.

Două miliarde de oameni au plâns și au cântat „Adio, trandafir al Angliei...”, în urmă cu 19 ani!

Deși acolo are o cameră unde să stea, televizor LCD și un venit de 500 de lire sterline pe lună, bărbatul face apel la poporul britanic și cere permisiunea de a-și îndeplini visul: acela de-a ajunge în Marea Britanie.

Un pahar, două, ca să prinzi curaj? Spune-mi cât bei ca să-ți spun ce fel de "bețiv" ești!... I-au lipit barba cu lipici din comerț! Masca funerară din aur a lui Tutankhamon a fost distrusă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x