Antena Căutare

Captură record făcută de un bărbat: A prins un somn de 77 de kilograme pe râul Prut

Un pescar din Botoşani a prins, de curând, un somn de 77 de kilograme, cea mai mare captură din ultimii zece ani de pe râul Prut.

Un pescar din Botoşani a prins, de curând, un somn de 77 de kilograme, cea mai mare captură din ultimii zece ani de pe râul Prut.

Luigi Frunză, care deţine un service auto în municipiul Botoşani, a mers, la sfârşitul săptămânii trecute, la pescuit pe Prut, pe raza oraşului Darabani. Acesta şi-a cumpărat o mulinetă din bazar şi şi-a încercat norocul la peşte. A fost surprins când în cârligul undiţei sale s-a agăţat un somn gigant. A cerut ajutorul prietenului său, împreună cu care se afla la pescuit, pentru a putea trage peştele la mal.

'În primă fază am crezut că este o cioată. Când am văzut despre ce este vorba, m-am speriat, dar apoi mi-am chemat prietenul şi, încetul cu încetul, cu experienţa pe care o aveam, am reuşit să îl tragem pe mal', povesteşte Luigi Frunză.

Pentru prinderea somnului, pescarul a folosit un peşte viu de câţiva centimetri.

'Băţul normal este pentru crap. E o mulinetă din bazar, cu un fir într-adevăr gros, de 1 mm. În ac am agăţat un oblete de vreo zece centimetri', a explicat pescarul.

Peştele avea o lungime de aproape doi metri, iar, când a ajuns acasă, bărbatul l-a împărţit în egală măsură cu prietenul său.

Sursa: Agerpres

Are o burtă de 2,4 metri şi totuşi este un model de succes! O femeie se bucură de numeroşi fani, deşi este obeză!... Fenomen astronomic uluitor! ”Luna Albastră” se va vedea și în România! Care vor fi consecințele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x