Antena Căutare

Care este secretul? A scos din pământ o CEAPĂ cât...CASA!

O familie de gospodari din Maramureş a scos din pământ astazi cepe cat… casa. Am exagerat putin mai mult, insa nu prea am gresit avand in vedere faptul ca fiecare ceapa cantareste 7-800 de grame. Si asta pe cantarite. Patru cepe am cantarit 2 kilograme si jumatate. Gospodarii spun ca au respectat doar calendarul semanatului: luna noua.

O familie de gospodari din Maramureş a scos din pământ astazi cepe cat… casa. Am exagerat putin mai mult, insa nu prea am gresit avand in vedere faptul ca fiecare ceapa cantareste 7-800 de grame. Si asta pe cantarite.

Patru cepe am cantarit 2 kilograme si jumatate. Gospodarii spun ca au respectat doar calendarul semanatului: luna noua. Cu asa producţie de ceapa Sanda si Dorel Dale, din Valea Chioarului judetul Maramures pot spune ca au dat lovitura. Au cultivat pentru prima data ceapa si pentru a o vinde. Iar acum vor avea peste 2 tone de ceapa pe o suprafata de teren destul de mica. Care este secretul in recolta ceapa uriasa?

Detalii, pe Observator.tv

Nebunie sau accident? S-a răcorit cu mașina în PISCINĂ!... ÎNFIORĂTOR! La vânătoare de MONȘTRI ? Au capturat un ALIGATOR de dimensiuni ULUITOARE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x