Antena Căutare

Carmen Harra, mesaj către o familie celebră din România: “I-aș sfătui să-mi dea un semn”. Ce a prevăzut clarvăzătoarea

O familie din România reprezintă interes pentru Carmen Harra în ultima perioadă și legăturile cu ea sunt în mare parte în jurul băiatului lor, un celebru manelist de la noi din țară, care a avut o perioadă mai tumultoasă. Clarvăzătoarea face noi preziceri și îi avertizează că ar trebui să ia legătura cu ea pentru a-i ajuta.

colaj foto cu carmen harra in roz Galerie
Carmen Harra, mesaj către o familie celebră din România: “I-aș sfătui să-mi dea un semn”. | Instagram/Carmen Harra

Carmen Harra continuă să facă noi preziceri. De aceasta dată, renumitul parapsiholog a spus ce se va întâmpla în viitorul apropiat cu un celebru manelist din România. Acesta sugerează că familia tânărului ar trebui să o caute: "i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun".

Carmen Harra continuă să uimească România, ea a prevăzut, de asemenea perioada în care a fost greva profesorilor. Atunci ea a spus că vor urma tot mai multe revolte la nivel social și că situații delicate vor ieși la suprafață. Vedem că în această perioadă a pornit o mare revoltă după ce au ieșit la suprafață ororile de la azilele de bătrâni din județul Ilfov.

Ce spune Carmen Harra despre viitorul unui celebru manelist din România. Clarvăzătoarea i-a sfătuit familia să o caute pentru că acesta va primi tot felul de vești de la medici

Carmeh Harra este foarte atentă la viitorul lui Jador. Acesta nu este prima dată când ea și-a îndreptat atenția către circumstanțele din jurul său, după ce a anunțat public că se retrage din muzică din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Despre Jador a mai spus că este pe cale să facă nuntă și să-și găsească jumătatea.

Citește și: Ce a văzut Carmen Harra despre România până la sfârșitul anului 2023. Transformări majore: “O nouă monedă unică internațională”

Acesta a speriat pe toată lumea când s-a afișat pe Instagram pe patul de spital, înconjurat de aparatura medicală și conectat la aparate. Deși a subliniat că se află în afară oricărui pericol, decizia lui de a lua în considerare retragerea e muzică vine în sprijinul sănătății sale, care s-a șubrezit.

Clarvăzătoarea Carmen Harra spune că veștile de la medici nu se vor opri prea curând și că este posibil ca familia lui să primească tot felul de vești de la medici, dar îi sfătuiește să ia legătura cu ea pentru a desluși informațiile primite.

"Eu, când mi-ai dat data nașterii am zis: ce coincidență că nimic nu e întâmplător. Eu sunt născută în 25 martie 1955, el este născut în 25 martie 1995. S-a născut cu 40 de ani după mine, exact în aceeași zi, exact în aceeași lună. Noi suntem foarte puternici, acesta nu este un suflet de om să moară oricum, pentru mulți ani în viitor. Vreau să primească tratamentul medical real, pentru că nu-l primește, nu este tratat așa cum trebuie.

Se fac investigații, se pot da diagnostice greșite apropos de sistemul medical, unde i-aș sfătui pe unii dintre ai lui să îmi dea un semnal pentru că am mai multe lucruri să le spun, despre ce se întâmplă cu el. Nu este chiar ceea ce cred doctorii și aici este o chestie unde el poate fi ajutat cu niște informații’’, a spus Carmen Harra, relatează dcnews.ro.

"Până în martie 2024, el are șansa să cunoască alți oameni interesanți. Pe mine nu m-ar surprinde dacă în viața lui ar apărea cineva brusc sau dacă el cu această fată face o decizie majoră pe parcursul acestui an, în special în toamnă, spre finalul anului. Pe mine nu m-ar surprinde dacă el s-ar căsători cu această fată sau dacă s-ar muta împreună. Și-ar lega destinele, pentru că momentul de a o face este foarte favorabil pentru el”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, pe numele său real, Carmen Mureșan, a făcut carieră la nivel internațional din răspândirea tainelor mai puțin cunoscute oamenilor și a prezicerilor, care s-au adeverit la un moment dat. Parapsihologul a bifat nenumărate apariții, atât în presa națională, cât și în străinătate, în care a abordat subiecte precum numerologie, psihologie și citirea viitorului.

Citește și: Carmen Harra, previziuni uimitoare despre terminarea războiului din Rusia: „Conducerea se schimbă”. Cine va fi președinte

Bărbatul transformat în câine, filmat la prima plimbare în parc. S-a jucat cu alți patrupezi și a făcut trucuri pentru r... Tânăra era la plajă și a vrut să își facă o poză, dar nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce a apărut pe fundal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x