Antena Căutare

Carmen Harra, anunță o nouă revoluție în România: „Țara noastră n-a mai văzut așa ceva din 1989”

Carmen Harra a devenit cunoscută în urma previziunilor pe care le-a făcut despre vedetele din țara noastră. Celebra prezicătoare a vorbit, în urmă cu mai mult timp, despre personalitățile celebre care își vor pierde viața în decursul unui an.

Carmen Harra a devenit cunoscută în urma previziunilor pe care le-a făcut despre vedetele din țara noastră. Celebra prezicătoare a vorbit, în urmă cu mai mult timp, despre personalitățile celebre care își vor pierde viața în decursul unui an.

Despre anul 2019, celebra prezicătoare a explicat că vor urma în România mișcări sociale profunde, asemănătoare cu evenimentele din 1989.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triunghiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989”, a susținut Carmen Harra, pentru sursa anterior menționată.

Pentru a nu îngrozi ascultătorii cu dezvăluirile sale, aceasta a ținut să puncteze un lucru.

Câte cumpene ai în viață în funcție de data nașterii și cum ți le calculezi... Cărți de Curtea Veche: ”Copilul te-a provocat? Pac, o bătaie! Ea aduce dragoste. Începeți de la doi ani!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x