Antena Căutare

Carmen Iohannis, apariție incendiară la... biserică! Felul în care s-a îmbrăcat soția președintelui i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Cuplul prezidențial și-a petrecut sfârșitul de săptămână în Sibiu. Una dintre activitățile bifate de Carmen și Klaus Iohannis a fost participarea la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică

Cuplul prezidențial și-a petrecut sfârșitul de săptămână în Sibiu. Una dintre activitățile bifate de Carmen și Klaus Iohannis a fost participarea la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime”, situată în centrul orașului. Prima Doamnă a României i-a uimit pe toți cu ținuta ei! Ea a optat pentru o fustă scurtă peste care și-a pus o geacă deschisă la culoare, asortată cu geanta și încălțămintea.

Apariția în public a lui Carmen Iohannis este prima după ce la începutul săptămânii trecute, ea nu s-a prezentat la Parchetul General pentru un dosar de cercetare penală. Vă reamintim că soții Iohannis sunt acuzați că și-au însușit 320.000 de euro din închirierea a două imobile din Sibiu, potrivit mai multor surse. Totul s-a petrecut în perioada în care Klaus Iohannis a fost primar al orașului.

De necrezut! Se cultivă în România și apoi pleacă spre export! ,,Aurul roșu'' ajunge la 14.000 euro kilogramul... Maria Ghiorghiu face o profeție CUTREMURĂTOARE: „România va fi lovită de O BOALĂ neiertătoare!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x