Antena Căutare

Carnatii romanesti merg bine cu ceaiul englezesc: Povestea unui business unic in Marea Britanie

Cine s-ar fi gandit ca mititeii, carnatii si pastrama pot ajunge pe masa romanului din Marea Britanie doar printr-un click? Cu o investitie minima, Adrian Cherciu a pornit in urma cu trei ani un business online unic pe piata britanica – un magazin cu produse traditionale romanesti.

Avea 21 de ani cand a ajuns in Londra, dupa ce viza de student pentru Statele Unite ale Americii i-a fost refuzata de trei ori, pe motiv ca odata ce va studia IT in America nu va mai dori sa revina in tara. A ales Marea Britanie si datorita spiritului sau aventurier si a curiozitatii.

Adrian Cherciu a lucrat la inceput in domeniul IT si management, dupa care in 2004 a fondat ROMANi ONLiNE. Sase ani mai tarziu deschidea singurul magazin online cu produse romanesti din Marea Britanie, cu livrare pe intreg teritoriul Regatului Unit - Albinuta. Ideea a venit in urma discutiilor pe care le-a avut cu diferiti romani stabiliti in Marea Britanie, dar care locuiau la distanta mare de Londra, unde se gaseau majoritatea magazinelor cu produse romanesti – la momentul respectiv doar 2-3. Astazi exista peste 20 de astfel de magazine in intreaga tara.

Citeste AICI continuarea articolului!

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 6 martie!... Neatza: Fiul lui Razvan, in varsta de patru ani, amenintat cu executarea silita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x