Antena Căutare

Carnavalul de la Rio s-a mutat la Mamaia!

Carnavalul de la Rio s-a mutat pentru o noapte, la Mamaia. Costume indraznete si scumpe, dar si multi animatorii care au adus atmosfera de pe plaja Copacabana intr-un club de lux din statiune. Nici nu e de mirare ca multi dintre petrecareti au ajuns in camerele de hotel abia spre zorii zilei.

Primele aparitii exotice au fost, fireste, cele ale domnisoarelor. Au afisat rochii elegante, cu preturi foarte piperate. Insa nu doar domnii au avut cu ce sa-si clateasca privirile.

Un dansator venit parca de pe plajele braziliene a acaparat toate privirile publicului feminin. A fost unul dintre cei care au incins atmosfera pe parcursul noptii.
Petrecerea a continuat cu ritmuri latine. S-a dansat salsa, samba si merengue. Fetele si-au ales garderoba in ton cu muzica si s-au intrecut in miscari suave. Au vrut sa concureze cu animatoarele de pe scena.

Distractia a continuat pana in zorii zilei, iar petrecaretilor nu le-a fost usor sa isi gaseasca drumul spre hotel. Astazi, ei sunt asteptati cu noi surprize.

foto: scan.lusu.co.uk

Cea mai mare harta 3D a lumii: surprinde peste 400.000 de galaxii!... SUA: Un barbat a adormit in timp ce facea pluta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x