Antena Căutare

Cascadorie ULUITOARE! A reusit sa traverseze Cascada Niagara pe o franghie!

Acrobatul canadian, Nik Wallenda, este primul om care a reusit sa traverseze pe o franghie Cascada Niagara in ultimii 116 ani.

Cascadoria a avut loc, aseara, sub ochii a 130 de mii de persoane. Barbatul a trebuit sa parcurga jumatate de kilometru pe franghia care era amplasata la o inaltime impresionanta deasupra cascadei.

Acrobatul a marturisit ca acesta a fost visul sau dintotdeauna si ca este fericit ca a reusit sa isi indeplineasca aceasta dorinta inca de la prima incercare.

"Sunt in al noualea cer! Daca te concentrezi, imposibilul poate deveni posibil", a marturisit Nik Wallenda.

Nik Wallenda ar fi vrut sa faca aceasta cascadorie fara cablu de sustinere, dar un post de televiziune american l-a convins sa se razgandeasca.

Chiar si asa, cascadoria i-a tinut cu sufletul la gura pe spectatori. Vaporii de apa si franghia uda i-au ingreunat putin traseul, insa dupa 34 de minute a reusit sa ajunga in celalalt capat.

Nik Wallenda, in varsta de 33 de ani, este primul om care a incercat sa traverseze Niagara pe franghie, dupa James Hardy, in 1896.

Cascadorul si-a planuit deja urmatoarea incercare. Wallenda va traversa Marele Canion.

VIDEO! "Somnoroase pasarele", pe ritmuri rock. Vezi ce trupe au mai preluat versurile lui Eminescu!... China: Agentia spatiala a trimis in spatiu prima femeie astronaut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x