Căutare Live

Cât costă diamantul perfect. Este vorba despre o sumă record

Cel mai mare "diamant perfect" din lume este montat într-un colier cu smaralde şi diamante mai mici.  A fost licitat la un preț impresionant la un eveniment desfăşurat la Geneva.

Cel mai mare "diamant perfect" din lume este montat într-un colier cu smaralde şi diamante mai mici. A fost licitat la un preț impresionant la un eveniment desfăşurat la Geneva.

Diamantul de 163 de carate s-a vândut cu 33,5 milioane de dolari, sumă care include şi comisionul. Cumpărătorul nu a dorit să-şi anunţe identitatea. Piatra a fost tăiată dintr-un diamant brut şi mai mare, de peste 7 centimetri, extras dintr-o mină din Angola.

În aceeaşi licitaţie a fost vândut, cu aproape 15 milioane de dolari, diamantul roz "Marele Mazarin" care a făcut parte, timp de două secole, din bijuteriile coroanei Franţei.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri