Antena Căutare

Cât de tareee! Știai la ce folosește acest dispozitiv aflat sub șaua bicicletei? Poate fi aplicat și pe mașină

Se numește Trackr și este un dispozitiv ieftin care poate fi montat oriunde pe mașina ta, iar atunci când o parchezi în mall, într-o seară aglomerată, vei reuși să ajungi la ea fprp nicio emoție

Se numește Trackr și este un dispozitiv ieftin care poate fi montat oriunde pe mașina ta, iar atunci când o parchezi în mall, într-o seară aglomerată, vei reuși să ajungi la ea fprp nicio emoție.

Nu costă mult și suplinește cu mare succes un dispozitiv GPS, care îți poate detecta autoturismul oriunde te-ai afla. Nu ocupă mult spațiu și poate fi lipit unde dorește proprietarul. După ce ai efectuat această operațiune nu mai trebuie decât să îți instalezi pe telefon aplicația și totul se rezolvă în cel mai simplu mod.

Dacă ați uitat unde ați parcat mașina, pur și simplu luați smartphone-ul și deschideți aplicația Trackr. Atingeți ușor "dispozitiv de a găsi" de pe ecran și aplicația vă va spune coordonatele exacte ale ultimei poziții cunoscute de Trackr.

Prețul unui asemenea dispozitiv este de doar 29 de dolari.

Tu ce-ai fi făcut? O domnișoară apărut la întâlnire în rochie de mireasă, cu voal şi buchet! Reacția LUI a devenit VIRAL... Povestea Sofiei, prima ”bombă sexy” a Bucureștiului, la 1780. ”Negustorii trăgeau la ea ca ursul la miere. Golescu abia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x