Antena Căutare

Cativa detinuti de la Penitenciarul Rahova au jucat intr-o piesa de teatru

Sunt condamnati pentru furturi, talharii sau chiar omoruri. Si-au pierdut libertatea pentru asta, dar nu si talentul. Cativa detinuti de la Penitenciarul Rahova au aparut aseara, pe scena Palatului Copiilor, intr-o piesa de teatru. Banii adunati din vanzarea biletelor vor ajunge la Fundatia Mereu Aproape pentru ajutorarea unor suflete sarmane.

Pentru cateva ore, detinutii au evadat si au intrat in pielea personajelor din piesa "Zbor deasupra unui cuib de cuci". Cu totii si-au luat rolul in serios.

Nu e pentru prima data cand puscariasii apar pe scena. In felul acesta, reusesc sa se elibereze de toate problemele, spun ei. Ca totul sa iasa bine, detinutii au luat lectii de la cativa actori.

“In spitalul de nebuni e ca-n penitenciar. Acesti oameni care sunt inchisi, bagati intr-o cusca, asta nu inseamna ca nu sunt liberi. Cum si noi suntem liberi, dar suntem ingraditi de societate”, a declarat Iulian Ghita, coordonatorul proiectului.

Banii adunati vor fi donati Fundatiei Mereu Aproape, care sprijina in acest fel copiii sarmani.

Americanii au inventat pastila antialcool... Un grup de chinezi a furat planurile unei cladiri si intentioneaza sa o ridice inaintea originalului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x