Antena Căutare

Cativa muncitori au gasit, in timp ce sapau, oseminte din perioada medievala

Cativa muncitori din Suceava si-au ales prost locul si momentul in care sa fie harnici. Grabiti sa termine o lucrare, au omis sa-i mai sune pe cei de la Directia de Cultura, desi erau in zona cetatii medievale din oras. Si ca un facut, fix in locul in care ei sapau de zor, erau ingropate oseminte umane, vechi de sute de ani. Nimeni nu ar fi aflat insa asta daca un specialist n-ar fi trecut, intamplator, pe langa ei

Osemintele dateaza din perioada medievala. Iar locul unde au fost gasite ar putea marca unul dintre cele trei cimitire, despre care arheologii stiau, dar care nu fusesera inca descoperite. Doar ca scheletul numai intreg nu mai este. Muncitorii l-au crapat in timp ce sapau.

Acum, oamenii incearca sa vada partea pozitiva a lucrurilor. Bine ca muncitorii nu au aruncat oasele la gunoi. Erau cat pe ce, dar cand consilierul superior al Directiei de Cultura si-a dat seama ce se intampla, i-a oprit. Tot el a anuntat si politia de patrimoniu.

Reprezentantii firmei care se ocupau de lucrarile stradale nu au putut fi contactati pentru a comenta situatia. Ei insa risca sa fie sanctionati pentru ca nu au anuntat ca fac sapaturi intr-o zona istorica a Sucevei.

O pisica este cea mai noua vedeta a mediului virtual: se cearta in oglinda!... Un barbat a fost jefuit de doua ori in cateva secunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x