Antena Căutare

Cavalerul de onoare a trăit cel mai mare șoc în fața altarului. Mireasa s-a întors către el și i-a dat vestea cea mare: „Am crezut că e o glumă”

Își iubea nebunește partenera și nu lăsa nici zi să treacă fără să o ceară de soție. De fiecare dată, însă, primea un refuz categoric. La nunta celui mai bun prieten al său, a fost rugat să fie cavaler de onoare. 

Își iubea nebunește partenera și nu lăsa nici zi să treacă fără să o ceară de soție. De fiecare dată, însă, primea un refuz categoric. La nunta celui mai bun prieten al său, a fost rugat să fie cavaler de onoare.

Aleasha Pilawa are deja două divorțuri la activ. De aceea, femeia în vârstă de 36 de ani, din Marea Britanie, nu se grăbește să mai spună acel „da” prea curând. Însă iubitul ei avea cu totul alte planuri.

Timp de câteva luni, își asalta, zilnic, partenera cu cereri în căsătorie.

„Era deja absurd. Când ieșeam cu mașina din parcare, în drum spre serviciu, îl vedeam pe trotuar cu o pancartă uriașă pe care scria „Vrei să fii soția mea?”. Asta se întâmpla aproape zilnic. Mai mult, orice discuție a noastră se încheia cu câte o cerere în căsătorie. Am două joburi și am trecut prin două divorțuri, numai la nuntă nu îmi stătea mie gândul”, a povestit Aleasha.

Până la urmă, femeia a decis că e momentul să îi îndeplinească iubitului ei dorința. Nu, nu i-a acceptat propunerea și nici nu l-a cerut ea. Aleasha a plănuit o nuntă întreagă, cu tot cu mire (cel mai bun prieten al iubitului), mireasă și invitați. Partenerul ei avea să fie cavaler de onoare.

În timpul ceremoniei, falsa mireasă s-a îndepărtat de mire și s-a apropiat de cavalerul de onoare. Așa a aflat că, de fapt, nunta era pentru el și iubita sa!

„N-am bănuit nimic! Nici acum nu-mi vine să cred că a fost real!”, a mărturisit adevăratul mire.

Franţa - Cocoşul Maurice a obţinut în instanţă dreptul de a continua să cânte dis-de-dimineaţă... Brăila: Femeie înşelată cu 30.000 de euro de un bărbat cu care coresponda pe Facebook şi care susţinea că este general a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x