Antena Căutare

Caz HALUCINANT! NU TE UITA dacă ai probleme cardiace! A mutilat un iepuraș și a postat pe un cont de socializare imagini TERIFIANTE!

Rămâi oripilat când vezi ce a putut face o scriitoare celebră cu un biet iepuraș. Jeanette Winterson din Marea Britanie a povestit pe un site de socializare cum un iepuraș i-a mâncat pătrunjelul din grădină. Gestul ei însă a atras ura fanilor și criticile a mii de oameni.

Rămâi oripilat când vezi ce a putut face o scriitoare celebră cu un biet iepuraș. Jeanette Winterson din Marea Britanie a povestit pe un site de socializare cum un iepuraș i-a mâncat pătrunjelul din grădină. Răzbunarea a fost cruntă. Gestul pe care aceasta l-a făcut a atras ura fanilor și criticile a mii de oameni.

Scriitoarea a postat pe Twiter imagini cu iepurele mort, plin de sânge și sfâșiat pe tocător. Mai mult de atât, a ținut să arate cum l-a gătit și cum și-a hrănit pisica cu măruntaiele urecheatului.

’Ne-ai dezamăgit”, “Pisica are o scuză, dar tu nu ai niciuna”, “Scârbos”, au fost doar câteva din mesajele fanilor .

Vezi imagini cutremurătoare AICI!

Cum să nu te doară sufletul? Un tânăr s-a urcat pe o maşină de 250.000 de euro! Reacţia proprietarului... Rețeta Elixirului Vieții! Ai lua așa ceva?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x