Antena Căutare

Caz INEDIT. Mai mulți IT-iști pun umăr la umăr pentru a-i construi o casă unui copil din Bihor

Un copil în vârstă de 12 ani din judeţul Bihor va avea o viaţă nouă, datorită unor angajați din domeniul IT care au lăsat tastaturile şi au pus mâna pe unelte pentru a-i construi acestuia o casă.

Un copil în vârstă de 12 ani din judeţul Bihor va avea o viaţă nouă, datorită unor angajați din domeniul IT care au lăsat tastaturile şi au pus mâna pe unelte pentru a-i construi acestuia o casă.

Abandonat de tată la naștere, rămas orfan de mamă, copilul este îngrijit de bunica lui. Femeia are 70 de ani şi este bolnavă, aşa că, anul trecut, autorităţile au decis că micuțului i-ar fi mai bine într-un centru de plasament.

El trăia, alături de bunica lui, într-o casă dărăpănata, cu pereţii plini de găuri. Aveau doar două paturi, o masă și o sobă cu plită.

Povestea lui a ajuns, însă, pe Facebook, iar de acolo a intrat în atenţia unor IT-iști din Oradea.

În această săptămână, IT-iștii din Oradea vor construi o locuinţă pentru Alex şi bunica lui, oferindu-le condiţii decente şi sănătoase de locuit.

În doar cinci zile,100 de informaticieni şi reprezentanţii Habitat vom ridica de la fundaţia gata pregătită o casă nouă pentru Alex şi bunica Floare.

Proiectul a început luni cu ridicarea pereţilor. În cele cinci zile, cei 100 de voluntari vor construi o casă decentă pentru Alex, băieţelul de 12 ani din Hidişel rămas fără mamă şi crescut de bunica Floare, de 70 de ani.

Cea mai puternică rugăciune pe care mamele o pot rosti pentru copiii lor, la începutul școlii și oricând au nevoie de aj... Metoda secretă a lui Einstein pentru a învăța. I-a dezvăluit-o fiului său cel mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x