Antena Căutare

Caz senzaţional în România! Un copil operat de 15 ori pe creier a dobândit puteri paranormale

Caz senzaţional în România! Un copil operat de 15 ori pe creier a dobândit puteri paranormale. Avem mărturia incredibilă a mamei. Doamna Oana Gâtlan vorbeşte în exclusivitate la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars.

Caz senzaţional în România! Un copil operat de 15 ori pe creier a dobândit puteri paranormale. Mama face mărturii incredibile. Doamna Oana Gâtlan vorbeşte în exclusivitate la emisiunea Star Magazin, de la Antena Stars.

"S-a născut perfect normal, sarcina gemelară dusă până la sfârsit și la o lună, intr-o zi, pur si simplu nu a mai mancat. Noi eram in Cipru pe vremea aceea. Primul diagnostic: meningita bacteriana. Ne-au zis: nu va prinde dimineața."

Declarațiile femeii sunt uimitoare!

FOTO! Această vilă abandonată, nerevendicată de nimeni, se află la câțiva kilometri de un oraș cunoscut. După ce a aparț... Data nunții spune totul despre căsnicia ta! Ce mariaj vei avea?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x