Antena Căutare

Caz șocant! După ce a născut, burta a început să i se mărească. Femeia s-a întors la medici, care au tăiat-o. Ce au găsit în pântec i-a înfiorat

Yulia Selina, o mămică de 34 de ani din Rusia, a vrut să-şi aducă pe lume cel de-al doilea copil pe cale naturală, şi nu prin cezariană.

Yulia Selina, o mămică de 34 de ani din Rusia, a trăit un coșmar imediat după ce a adus pe lume primul ei copil. După operația de cezariană, fericirea avea să-i fie umbrită de niște dureri devenite insuportabile.

După ce Yulia a început să se simtă din ce în ce mai rău, s-a întors la clinica medicală. "Burta mea a început să creasă brusc. Se umfla pur şi simplu. Se mărea de la o zi la alta şi ajunsese să fie mai mare decât era când aveam copilul în pântece. Cea mai mică mişcare îmi provoca dureri înfiorătoare! La început, am crezut că este o reacţie normală, cumva apărută ca efect advers al operaţiei. În scurt timp, nici nu puteam să mai stau jos, ma apăsa, mă sufoca... Iar durerile pe care le aveam mă făceau să urlu, pur şi simplu!", a spus Yulia.

Însă coșmarul continua, iar acela a fost momentul când femeia a decis să meargă din nou la spital și să consulte alți medici.

"La un moment dat, mi-am dat seama că, dacă ascultam ce-mi spun medicii, copiii mei ar fi rămas fără mamă...", îşi aduce aminte tânăra.

Yulia a fost operată de urgență. Medicii i-au scos din abdomen 2,5 litri de puroi şi un cearşaf pe care medicii l-au uitat acolo, când au efectuat operaţia de cezariană.

"Încerc din greu să-i iert pe cei care au fost în stare de una ca asta, încerc, dar nu pot! N-o să pot cât voi trăi! Şi nici nu vreau! Dacă nu mă duceam la spital, acum copiii mei nu mai aveau mamă! Este inuman!", a spus Yulia, după ce şi-a revenit.

VIDEO! Cea mai tare idee! Un tânăr a recreat o scenă din ”La La Land” și i-a cerut Emmei Stone să-i îndeplinească o dori... "Mami, de ce este un bărbat în patul meu?" Ce a pățit această fetiță este de-a dreptul ȘOCANT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x