Antena Căutare

CAZ TULBURĂTOR! Medicii NU AU VRUT să-l opereze pentru că se tăiase din greșeală cu fierestrăul

S-a întâmplat în Marea Britanie, unui bărbat în vârstă de 62 de ani care a avut parte de o tragedie care putea să-l coste viața

S-a întâmplat în Marea Britanie, unui bărbat în vârstă de 62 de ani, care a avut parte de o tragedie ce îi putea fi fatală.

Larry Smith încerca să taie un copac, iar din greșeală, și-a retezat brațul până la os. Dus de urgență la spital, bărbatul a stat în agonie câteva ore pentru că medicii au refuzat să îl interneze. Motivul este cât se poate de banal și strigător la cer. Personalul clinicii Lechlade Medical Centre l-au refuzat pentru că nu era în baza lor de date, chiar dacă era cea mai apropiată clinică care îl putea trata, iar Laryy zăcea într-o baltă de sânge.

Indiferența nu se oprește aici, dus la spitalul unde ea înregistrat, medicii l-au refuzat și aici pentru că erau foarte ocupați. Așa că, săracul om, s-a bandajat singur, la sfatul unul farmacist.

”Știam că mi-am făcut ceva grav la mână. Mi-am dat seama că nu e chiar atât de serios, însă, aveam nevoie de ajutor în acele momente pentru a nu-mi pune viața în pericol”, a declarat Larry Smith pentru Daily Mail.

VIDEO: Te va lăsa FĂRĂ CUVINTE! El e bărbatul cu DOUĂ VOCI complet diferite! Oamenii au crezut că e un trucaj... Viaţa bate filmul: Ei sunt cei mai bătrâni tripleţi din lume! De 85 de ani, sunt nedespărţiţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x