Antena Căutare

Cazul care a uimit medicii! Soțiile unor frați gemeni au devenit mame pentru prima dată, în aceeași zi, la același spital!

Doi frați gemeni au trăit bucuria de a deveni tătici în aceeași zi, întrucât soțiile lor au născut doi copii perfect sănătoși la interval de câteva ore, scrie Daily Mail. 

Doi frați gemeni au trăit bucuria de a deveni tătici în aceeași zi, întrucât soțiile lor au născut doi copii perfect sănătoși la interval de câteva ore, scrie Daily Mail.

Joshua Thorington și soția lui, Denise, au devenit părinții unui băiețel marțea trecută, la ora 4.18 AM. La câteva ore, fratele lui geamăn, Justin Thorington, a devenit și el tătic.

La doar o oră de când a aflat că soția fratelui ei a născut, partenera lui de viață a intrat în travaliu. A fost dusă la același spital, iar la câteva ore distanță Alex, soția lui Justin, a născut o fetiță, ce va purta numele Lucy.

Cei doi copii au venit pe lume în mod surprinzător, întrucât cele două femei erau programate să nască la un interval de două săptămâni. Denise ar fi trebuit să devină mamă pe 25 martie, în timp ce Alex pe 8 aprilie. Chiar și așa, însă, aceștia s-au bucurat mult de venirea pe lume a micuților la un interval de 19 ore.

”A fost foarte drăguț. Am crezut că această experiență ne va apropia mai mult”, a mărturisit Alex, conform Daily Mail, în timp ce Denise s-a arătat, de asemenea, încântată de faptul că cei doi copii își vor sărbători zilele de naștere împreună.

CEL MAI TARE TEST: Sparge codul! Găsește combinația corectă și demonstrează că logica e punctul tău forte... Au descoperit extratereştri?! Directorul NASA despre curiozitatea oamenilor: "Nu vreţi să ştiţi cu ce ne ocupăm, de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x