Antena Căutare

Cazul care i-a șocat pe medici! Un bărbat a fost readus la viață după ce inima lui n-a mai bătut 18 ore! Doctor: ”Şansele sale de supravieturie erau extrem de mici”

Un caz teribil care a avut loc în Franța i-a șocat pe medici. Este vorba despre un bărbat care a fost readus la viață, după ce inima lui a încetat să mai bată timp de 18 ore.

Un caz teribil care a avut loc în Franța i-a șocat pe medici. Este vorba despre un bărbat care a fost readus la viață, după ce inima lui a încetat să mai bată timp de 18 ore.

Pacientul din Franța, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a reușit să supraviețuiască după ce a suferit un infarct. Cum a fost posibil? Ei bine, conform Daily Mail, din cauza frigului s-a instalat hipotermia, iar temperatura corpului i-a scăzut rapid, lucru ce i-a protejat organele vitale.

“Medicii au rămas şocaţi”, a mărturisitJonathan Charbit, şeful unităţii de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar Montpellier, situat în sudul Franţei.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost resuscitat după ce a fost găsit inconştient lângă un râu, iar activitatea cerebrală nu i-a fost afectată.

”Şansele sale de supravieturie erau extrem de mici”, a mai spus Charbit, care a explicat că bărbatul a supravieţuit pentru că scăderea temperaturii corpului i-a protejat organele, iar medicii au continuat să îl resusciteze când au văzut că organele nu i-au fost afectate.

Bărbatului i-a fost făcut masaj cardiac timp de patru ore. Deși respiră în continuare cu ajutorul aparatelor, medicii susțin că își va reveni complet.


Cele mai bizare tradiții de Paște! Locurile din lume unde femeile sunt lovite cu nuiaua sau sunt udate cu apă rece... Ce s-a întâmplat cu o femeie care a băut 30 de doze de sucuri carbogazoase pe zi, timp de trei ani: ”Dacă nu beau, am mi...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x