Antena Căutare

Cazul inedit a doi părinți care au crescut un copil crezând că este al lor. Ce s-a întâmplat și cum au aflat

Cazul a doi părinți a șocat lumea, după ce aceștia au aflat că, timp de cinci ani, au crescut un copil care nu era al lor.

o familie cu un copilas
Părinții unei fetițe au aflat, după cinci ani, că nu sunt, de fapt, părinții ei | Shutterstock

O familie a avut parte de surpriza vieții când a aflat că fetița pe care cei doi părinți au crescut-o, timp de cinci ani, nu era a lor.

Testele i-au lăsat fără cuvinte pe ambii soți care au și deschis proces contra spitalului

Suspectându-și soția de infidelitate, tatăl a mers să-și facă, pe ascuns, un test de paternitate. Acesta a aflat că fetița despre care credea că este a lui, nu era, de fapt, a lui, potrivit Cancan.

Ulterior, bărbatul i-a cerut divorțul soției sale. Aceasta, intrigată, a negat acuzațiile cum că fetița ei ar avea alt tată și, pentru că a suspectat că ceva nu este în regulă, a mers și și-a făcut, la rândul ei, un test. Șocul i-a fost mare când a aflat că nici ea nu este mama fetiței.

Citește și:Test de personalitate. Modul în care ții telefonul în mână arată foarte multe despre tine. Ce pot descoperi alții la tine

Femeia și-a expus povestea în mediul online și a explicat că niciodată nu și-a înșelat soțul, ba chiar el este iubirea vieții ei și planificau un al doilea copil.

Astfel, femeia a suspectat că spitatlul unde aceasta a născut a făcut o greșeală și i-a încurcat bebelușul cu un altul.

Citește și:De ce nu este bine să ții ouăle pe ușa frigiderului. Greșeala pe care toți oamenii o fac. Cum afectează și unde trebuie ținute

Soţul meu a testat paternitatea fetiţei, iar rezultatul a ieşit negativ. Dar eu nu l-am înşelat niciodată, a precizat femeia.

Acum, el crede că relaţia noastră a fost o minciună şi vrea să divorţăm. Nu ştiu cum a fost posibil, nu m-am putut opri din plâns întreaga zi. Nu l-am minţit.

Femeia și-a expus viața pe tavă, tocmai pentru a convinge că ceea ce trăiește este o adevărată dramă, din cauza unei erori.

Îmi iubesc soţul, suntem împreună din facultate şi e dragostea vieţii mele. E un bărbat minunat, cu suflet bun.

Nu am avut decât două relaţii, ambele încheiate înainte să ne întâlnim. Nu există niciun alt posibil tată pentru fiica mea. Suntem căsătoriţi şi voiam să avem un al doilea copil, spune femeia, potrivit sursei menționată.

Am mai făcut câteva teste de sânge, atât pentru mine, cât şi pentru el şi fiica noastră. Cum probabil aţi ghicit deja, nu nici eu nu sunt mama fetiţei. Un poliţist a venit la noi acasă şi ne-a luat declaraţii.

Dăm în judecată spitalul unde am născut. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu bebeluşul meu, iar asta mă sperie îngrozitor. Îmi doresc să nu fi făcut niciodată acel test stupid.

Dorm în camera copilului, mi-e teamă să nu o pierd şi pe ea, că mi-ar putea fi luată. În acelaşi timp, vreau să ştiu ce s-a întâmplat cu fiica mea biologică, unde este, dacă se simte bine. Mă rog la Dumnezeu să fie în regulă, a conchis femeia.

Un bărbat și-a dus câinele la o frizerie canină, dar când l-a luat înapoi a trăit o surpriză uriașă. Ce a urmat... De ce nu trebuie să lași tacâmurile orizontal pe farfurie, dacă te afli la restaurant. Ce semnifică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x