Antena Căutare

Ce a pățit femeia care s-a ras pe față timp de OPT ani! O să rămâi fără cuvinte!

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a spus ce se întâmplă dacă te razi în fiecare zi pe față.

O femeie din Marea Britanie a reușit să șocheze o lume întreagă atunci când a spus ce se întâmplă dacă te razi în fiecare zi pe față.

Angela spune că folosește metoda rasului pe față de mai bine de opt ani de zile și este încântată de rezultate. Potrivit acesteia, pielea feței este mult mai luminoasă și a reușit să scape de puncte negre. Mai mult decât atât, femeia consideră că loțiunile anti-rid au efect mai mare fiindcă intră mai bine în piele.

Aceasta consideră că ideea potrivit căreia părul crește mai des dacă este tăiat cu lama este doar un mit. Ceea ce este cu adevărat incredibil este că și dermatologii consideră că bărbieritul este benefic, căci ajută la tonifierea tenului femeilor.

Experiment. Cum te poate ajuta un banal elastic să nu rămâi blocat în afara camerei de hotel!... EMOȚIONANT. Marele ELVIS PRESLEY a făcut un cimitir sub apă pentru 1.102 oameni! 36 de perechi de gemeni odihnesc aici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x