Antena Căutare

Ce a putut să descopere o femeie sub parchetul casei sale vechi de 130 de ani. A pozat și a arătat totul. Peste ce „comoară” a dat

O femeie a rămas mută de uimire atunci când a descoperit ce se afla sub parchetul casei sale vechi de 130 de ani. Totul a început când cineva i-a bătut la ușă.

imagine cu mainile unui om care scoate parchetul Galerie
Femeia a făcut o descoperire neașteptată sub parchetul casei | sursa foto: Shutterstock

Se spune faptul că viața bate filmul și de acest lucru și o femeie care într-o zi a deschis ușa unui străin. Acesta i-a indicat un lco din casă și astfel, doamna a descoperit sub parchetul locuinței sale ceva la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Imaginile cu „comoara” găsită au ajuns pe internet și au devenit virale.

Ce a putut să descopere o femeie sub parchetul casei sale vechi de 130 de ani. A pozat și a arătat dovada. Peste ce „comoară” a dat

Aceasta este neobișnuita descoperire pe care a făcut-o o femeie, chiar sub parchetul casei sale vechi de 130 de ani. Madeline Goodwin din Swindon, Wiltshire (Marea Britanie) a rămas mută de uimire atunci când a realizat că timp de mulți ani a avut o „comoară” sub casă, însă nu a știut nimic.

Citește și: Un bărbat a primit cadou de la mama lui o broască „urâtă” din ceramică. Ce „secret” uriaș ascundea obiectul. Omul a rămas mască

Totul a început când la ușa ei a bătut un străin. Stând puțin de vorbă cu el a aflat că este vorba, de fapt, despre un fost proprietar. Omul i-a indicat un anumit loc din casă și nu mică a fost surpriza femeii atunci când a căutat acolo, sub parchet, și a dat peste o adevărată „comoară”.

„A fost foarte interesant! Care erau șansele? Efectiv zici că s-au aliniat toate lucrurile ca să se întâmple astfel”, a mărturisit Madeline Goodwin, potrivit celor de la nypost.com.

Sub parchetul casei vechi de 130 de ani se afla o cutie. Curioasă, femeia în vârstă de 26 de ani a deschis-o și a găsit în interior o adevărată „comoară”: câte un obiect reprezentativ pentru fiecare eră a casei. Astfel, tânăra a dat peste un bănuț din anul 1901, o pălărie, un pachet de țigări, o biblie, un ziar din 2007, un DVD și o scrisoare de la o familie care a locuit acolo.

Citește și: Un bărbat a descoperit în noua lui casă o piatră bizară, pe care a folosit-o drept opritor de ușă. Ce „secret” ascundea

Se pare că totul a pornit de la un simplu anunț de vânzare a unei mese. Madeline a fost contactată de o clientă și aceasta i-a cerut detalii despre casă. Apoi, când a venit să cumpere obiectul, i-a indicat și locul „comorii” și i-a prezentat în detaliu întreaga istorie a casei.

„Când a venit la noi ne-a zis despre această capsulă a timpului pe care familia ei a lăsat-o în casă, chiar sub parchet. Se pare că au pus amintiri în cutie până în anul 2007, atunci când s-au mutat”, a mai completat tânăra.

Imaginile cu descoperirea făcută au ajuns pe internet și au devenit virale.

Un bărbat a făcut o descoperie terifiantă sub casă, după ce găinile sale au dispărut rând pe rând. Ce a putut să găseasc... ”Nu e copilul meu, ci soția”, e nevoit un bărbat să se justifice când oamenii îl văd cu partenera. Câți ani are aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x