Antena Căutare

Ce a putut să facă un bucureștean din Sectorul 3 în grădina lui de bloc. Trecătorii vin aici ca să vadă „minunea” cu ochii lor

Un bucureștean a reușit să îi uimească din plin pe trecători cu ceea ce a făcut în grădina blocului. Mulți dintre cei care vin aici se uită admirativ.

Galerie
Trecătorii au pozat ceea ce au descoperit în grădina blocului de pe Intrarea Odobești din Sectorul 3 | sursa foto: Shutterstock

Este un lucru deja cunoscut faptul că românii sunt extrem de creativi și gospodari, iaraceste lucruri au fost demonstrate și de un bucureștean din Sectorul 3, care a decis să transforma grădina blocului în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii s-au mirat de cele descoperite și au pozat totul, ca să arate „minunea”.

Ce a putut să facă un bucureștean din Sectorul 3 în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat ca să vadă „minunea” cu ochii lor

Grădinile de bloc pot fi uneori adevărate oglinzi pentru locatorii unui bloc. Unele sunt neglijate și au doar parcele iarbă sau pământ, altele sunt adevărate „spectacole” vizuale pentru trecători.

Un român a reușit să facă senzație pe strada unde locuiește. Mai exact, în grădina unui bloc din Sectorul 3 din București, adică undeva pe Strada Intrarea Odobești, un bărbat a transformat grădina blocului în cel mai neașteptat mod posibil.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce au putut niște români să își facă în scara blocului. Oamenii au ignorat că e vorba despre un spațiu comun

Înarmat cu multă răbdare și fără să facă rabat la materiale, omul s-a apucat să decoreze totul după bunuș să plac: a plantat flori, a adus ghivece cu plante, a făcut case pentru păsări și a umplut locul de pitici de grădină, păsări de diferite specii, o statutetă cu Albă ca Zăpada și numeroase alte figurine decorative de grădină. Mai mult decât atât, omul a montat chiar și lumini solare, pentru ca locul să arate bine nu doar ziua, ci și pe timpul nopții.

Mulți dintre cei care trec pe la acest bloc de pe Intrarea Odobești din Sectorul 3 (București) se miră din plin de „minunea” descoperită.

Un caz similar s-a întâmplat în Drumul Taberei. Un cetățean din București și-a lăsat mască toți vecinii atunci când a început să își monteze camere de supraveghere la una dintre ferestrele apartamentului său. Totuși, n-a durat mult și sub pervaz au apărut și alte camere. În prezent, persoana respectivă are opt camere de filmat. Nu se știe dacă îi aparțin doar lui sau sunt folosite și de către administrația blocului respectiv din cartierul Drumul Taberei, din București.

Un lucru e cert: trecătorii s-au mirat din plin și cineva chiar a decis să fotografieze totul. Poza a fost ulterior publicată pe Instagram și a făcut senzație.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară: „sediul NATO din Bucuresti”, „Sa nu se fure zambilele, ghioceii”, „Poți să vii liniștit din laterală sau deasupra 👍”, „Administratia privește”, „garsoniera cu vedere in tot cartierul”, „Asa e cand nu ai babe”, „Ce ghivece mai sunt si alea?! 🤔🤣”, „Drumul taberei. Valea Ialomitei”, iată doar o parte dintre reacțiile internauților.

A absolvit Medicina la 70 de ani. Ce poveste de viață are bărbatul care inițial a fost confundat cu un profesor... Muncitorii din Vaslui săpau pentru a construi un spital, dar când au văzut ce era în pământ și-au făcut cruce. Peste ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x