Antena Căutare

Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți locatari au pozat imediat grozăvia

Un român și-a umplut ușa apartamentului cu afișe și reguli stricte pentru cei care trec pe lângă casa lui. Vecinii au privit contrariați și au pozat totul.

Galerie
Un român și-a umplut ușa apartamentului cu afișe și reguli stricte pentru cei care trec pe lângă casa lui | Shutterstock

Creativitate românilor nu cunoaște limite! Un locatar dintr-un bloc și-a umplut ușa apartamentului cu mesaje și steaguri care transmit mesaje clare. Vecinii nu au putut trece nepăsători pe lângă grozăvia acestuia și i-au fotografiat ușa.

Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Vecinii au reacționat imediat

Viața la bloc este mereu surprinzătoare. Fiecare apartament ascunde oameni și povești inedite, însă unii dintre ei doresc să își arate „secretele” și în afara intimității casei lor.

În acest caz se află și un român care a vrut să își expună opiniile politice pe ușa apartamentului său. Locatarul a mers mai departe și a afișat diverse steaguri și mesaje pentru cei care trec pe lânga casa lui, dar mai ales pentru cei care „îndrăznesc” să îi treacă pragul.

Articolul continuă după reclamă

Se pare că acesta are convineri clare și reguli foarte stricte pentru aparatamentul în care locuiește și a ținut cu ardoare să le împărtășească cu vecinii lui de bloc.

Citește și: Ce a putut să afișeze un român în geamul casei sale. Trecătorii au pozat totul înspăimântați: „Casa lui Hannibal Lecter”

Familia Ion care trăiește într-un bloc din România este foarte hotărâtă și le-a transmis asta și vecinilor. Pe ușa apartamentului său, de la numărul 16, membrii familiei au afișat mai multe steaguri și au trimis mesaje concise.

În partea de sus a ușii, locatarii au așezat la loc de cinste: drapelul țării, alături de steagul NATO, cel al Uniunii Europene și nu au uitat nici steagul regalist.

De asemena, pe niște foi plastifiate cei din familia Ion au notat regulile casei.

„Atenție! Acest apartament este supravegheat video/audio”, scrie pe unul dintre afișe.

„Fumatul strict interzis în acest apartament”, se mai arată pe ușă.

Atenționarea și regula strictă mai sunt însoțite de mesaje precum „Dumnezeu să ne binecuvânteze regina și țara” și „Regina Margareta pe tronul țării”, ambele fiind scrise la calculator și printate și plastifiate ulterior.

Vecinii nu au putut trece nepăsători pe lângă ușa apartamentului și au imortalizat afișajul. Ulterior, imaginea a ajuns pe un cont de Instagram dedicat acestor postări, iar internauții au reacționat imediat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce și-a permis un român să facă în grădina blocului său. Imaginea pare desprinsă dintr-un film de groază

„Acest apartament este protejat de articolul V al NATO”, a comentat cineva.

„Unde era sediul NATO”, a mai adăugat un internaut.

„Nu mai vindeți imprimante la toata lumea”, a glumit altcineva.

„Cel mai putin patriot roman”, a mai fost una dintre reacții.

„Cel mai normal monarhist”, a completat altcineva.

S-au mutat în casă nouă, dar nu s-au așteptat să găsească așa ceva în frigider. Ce se afla în el... Aveau șanse de 1 la 2 milioane să se nască așa! Cazul real al gemenilor unice în lume, cu o boală genetică rară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 septembrie 2024. Andrei și Bianca, campioni la skandenberg, au atins pragul de 3.500 de lei Marti, 24.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x