Antena Căutare

Ce a simtit Felix Baumgartner cand a sarit de la 39.000 de metri altitudine

Felix Baumgartner este primul om care a reusit sa depaseasca viteza sunetului fara a fi ajutat de vreun vehicul. El a sarit din stratosfera, de la 39.000 de metri altitudine, stabilind mai multe recorduri mondiale. Totusi, saritura nu a fost lipsita de emotii. Parasutistul era la un pas de a-si pierde viata.

In timpul caderii libere, Felix Baumgarner a inceput sa se roteasca necontrolat. Daca nu reusea sa isi recapete stabilitatea la timp, parasutistul risca sa-si piarda viata.

Intreaga echipa de la sol a privit cu teama momentul, insa a rasuflat usurata cand Felix a revenit pe pozitie. Milioane de oameni au urmarit in direct momentul si au trait emotia alaturi de barbatul care a reusit sa depaseasca viteza sunetului in cadere libera.

De curand, imagini cu camera fixata pe capul parasutistului au fost facute publice. Peisajul este spectaculos, Felix aflandu-se pe "acoperisul" lumii.

O bijuterie din SUA ofera cadou o pusca barbatilor care cumpara inele de logodna scumpe... La Vatican s-a deschis o expozitie de papamobile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x