Antena Căutare

Dieta secretă a femeii care a trăit 117 ani! Ce aliment consuma zilnic

O femeie din Italia a reușit să șocheze întreaga lume după ce a demonstrat că are 117 ani! Așa cum era și firesc, oamenii s-au întrebat ce dietă specială a ajutat-o să trăiască atât de mult!

O femeie din Italia a reușit să șocheze întreaga lume după ce a demonstrat că are 117 ani! Așa cum era și firesc, oamenii s-au întrebat ce dietă specială a ajutat-o să trăiască atât de mult!

Emma Morano s-a născut în 1899 în Italia și a murit anul trecut, în 2017, la venerabila vârsta de 117 ani! Femeia a reușit în timpul vieții să intre în Cartea Recordurilor ca fiind „cea mai bătrână persoană din lume” și singura care s-a născut în secolul 19 și încă mai trăiește.

Așa cum era de așteptat, oamenii din întreaga lume s-au întrebat ce dietă specială a avut femeia de-a lungul vieții. În cadrul unui interviu, Emma Morano a dezvăluit faptul că în fiecare zi consumă câte două ouă crude, singurul obicei alimentar pe care l-a avut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși este important să menționăm faptul că femeia a fost extrem de activă în timpul vieții și astfel și-a păstrat mintea lucidă chiar și după vârsta de 100 de ani. Se pare că moștenirea genetică a italiencei a contat și ea într-o măsură destul de mare, fiindcă mama femeii a trăit până la 91 de ani.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum arăta cea mai bătrână persoană din lume cu puțin timp înainte să moară.

WOW! O premieră pentru astronomie, surprinsă în imagini fabuloase direct de pe un asteroid- GALERIE FOTO... AMUZANT, dar periculos! O lecție de conducere a avut un final de neuitat! Au plonjat cu mașina într-o piscină – FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x