Antena Căutare

Ce-ar fi facut Regele Elvis daca n-ar fi plecat acum 35 de ani?

Ar fi intrat in politica? L-ar fi iubit de Michael Jackson, ginerele sau? Ar fi cantat cu Julio Iglesias? Ar fi trecut pe diete? S-ar fi retras in Hawaii?

1981 - Ca multi alti artisti atinsi de acest "sindrom" (Clint Eastwood, Schwarzenegger), Elvis intra in politica. Era Reagan tocmai a inceput, Regele e ales primar in Tupelo, locul de bastina. Programul sau electoral se rezuma la "Haideti cu totii la un rock and roll in piata centrala!" Prima masura a fost aceea de a interzice ca tonomaturile din baruri sa fie cu monezi. Toate melodiile erau gratis! N-a mai fost reales. In schimb, a acceptat sa devina Directorul Institutiilor Penitenciare ale statului Mississipi.La ceremonia de investire n-a avut discurs. A cantata doar "Jailhouse Rock"...

1986 - Isi da afara bucatarul pentru ca si-a permis sa-i gateasca un hamburger cu clenbuterol, el servind numai vegan. Incepe sa exerseze miscarile lui Michael Jackson din "Moonwalk".

1990 - Pentru a dezminti faptul ca a murit si pentru a opri "epidemia" de dubluri care tot apar, Elvis reintra in studiourile de inregistrari. Trage "That's All Right, Mama!" in toate versiunile: reggae, salsa, calsic, blues, country, bluegrass, bolero, disco...Numarul 1 din prima in topuri.

1991 - In februarie, visul sau din tinerete, acela de a canta in fata soldatilor, se indeplineste. Ajunge in Kuweit, Razboiul din Golf. E numit "Sergent de Onoare" la "Marines". Legenda spune ca americanii chinuiesc prizonierii din Irak punandu-le o caseta video de trei ore cu "Elvis in Las Vegas".

1992 - Canta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Barcelona alaturi de Jose Carreras si Montserrat Caballe. Soprana isi aduce aminte ca a Regele a ras doi litri de Cola inainte de a urca pe scena pe care i-a transpirat pe loc.

1994 - 26 mai e una dintre zilele cele mai importante din viata sa. Lisa Marie, fiica, se casatoreste cu Michael Jackson. Acum sunt doi regi in casa. Nu-l prea haleste, nu vrea sa-l vada. Va canta la inmormantarea lui Jacko, in 2009, "Love me tender".

1995 - 1999. Dupa acea nunta, nu se stie din de motive, Elvis n-a mai fost, niciodata, acelasi. "Trage" duete cu Julio Iglesias, Costel Busuioc - fiul, Bono. Guta nu era in voga pe atunci...

2000 - Suparat pe noile genuri muzicale, de la rap la Eminem, Elvis decide sa se retraga cu un concert in Las Vegas. Devine proprietarul unui lant urias de fast food. Vinde Hound Dog 4 XXL. Intra in comertul cu haine, mai ales cele cu paiete, strasuri, sclipiciuri etc

2005 - In septembrie ajunge la New Orleans, pentru a canta in fata supravietuitorilor uraganului Katrina. Interpreteaza "King Creole". Distrus din punct de vedere fizic, ajunge in Hawaii, unde se stabileste. Un liceu primeste numele sau. De Sarbatori, oamenii nu-l asteapta pe Mos Nicolae, pe Mos Craciun sau pe Regii Magi. Cadourile sunt aduse de Elvis, regele Rock and Roll.

Astazi sunt 35 de ani de la moartea sa.

Foto: Hepta

Wakeboarding - sporturi extreme pe malul lacului Mogosoaia!... Lady Gaga a fost vizitata de un robot la hotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x