Antena Căutare

Ce e bine să ții în portofel ca să ai noroc la bani. Iată și ce culoare atrage ca un magnet cash-ul

Norocul ni-l facem și cu mâna noastră, spun cei care sunt preocupați de legile Universului și atragerea abundenței. Iată câteva sugestii care te pot ajuta să-și crești veniturile. Ce ar trebui să porți în portofel pentru a atrage banii și ce culori favorizează atragerea bogăției.

imagine cu o femeie in rosu care tine un portofel in mana Galerie
Feng Shui-ul este un ghid care ne arată ce putem face cu lucrurile din jurul nostru pentru a atrage norocul, energia pozitivă și abundența. | Shutterstock.com

Feng Shui-ul este un ghid care ne arată ce putem face cu lucrurile din jurul nostru pentru a atrage norocul, energia pozitivă și abundența. Pentru cei care țin banii în portofel, există câteva reguli care dacă sunt respectate pot ajuta la atragerea finanțelor.

Câteva reguli sunt legate de culoarea potrifielului, forma lui și organizarea acestuia, dar și ce lucruri putem ține pentru a atrage abundența financiară.

Citește și: Cea mai fidelă zodie în iubire. Ce semn zodiacal riscă totul în dragoste pentru persoana iubită

Cum poți atrage mai mulți bani. Ce culoare trebuie să aibă portofelul și ce trebuie să ții în el pentru a avea noroc pe plan financiar

Se spune că Feng Shui este tradus literal prin "vânt-apă" și este o filozofie și o practică străveche de aranjare a obiectelor pentru a optimiza fluxul de energie și a crea echilibru și armonie între o persoană și mediul înconjurător. Se spune că cineva poate îmbunătăți aceste fluxuri pentru a atrage mai multă bogăție, fericire și viață lungă.

Astăzi ne vom concentra pe sectorul financiar și cum putem să ne organizăm portofelul pentru a atrage abundența financiară.

Un domeniu cheie de interes în Feng Shui implică bogăția, norocul și obținerea mai multor bani. Iar un aspect al atragerii bogăției este modul în care arată portofelul. Acest lucru include culoarea, forma și locul în care vă păstrați portofelul, printre altele.

Citește și: Zodiile considerate “cel mai bun partener în amor”. Compatibilitățile care nu dau greș niciodată

Ce culoare trebuie să aibă potrofelul pentru a avea noroc la bani

Dacă doriți să folosiți puterea Feng Shui pentru a atrage bogăția și norocul, culoarea portofelului este foarte importantă. Să aruncăm o privire mai jos la cele mai comune culori și la modul în care acestea interferează cu această practică:

Negrul este o culoare foarte populară pentru portofele și, din fericire, aceasta simbolizează prosperitatea și bogăția. Dacă vrei să avansezi în carieră sau să-ți mărești averea legată de afaceri, un portofel negru este culoarea ideală pentru tine, potrivit all-ett.com.

Albastrul este un simbol al apei și reprezintă ideea că apa este un fluid care curge, ceea ce simbolizează curgerea apei și este dificil de reținut și de oprit. Prin urmare, albastrul nu este recomandat pentru culoarea portofelului dacă decideți să urmați filozofia Feng Shui. Banii se vor scurge ca o apă.

Culoarea portocaliu sau stacojiu este culoarea principală pentru atragerea banilor, ceea înseamnă că este o alegere excelentă pentru un portofel.

Deoarece Maroul reprezintă pământul, este o culoare care promovează și încurajează economisirea. Dacă doriți să fiți mai economiști sau să începeți să fiți mai atent cu finanțele dumneavoastră, maro este o culoare ideală pentru portofel.

Se crede că portofelele verzi promovează oportunitățile de venit. Prin urmare, un portofel verde este recomandat pentru antreprenorii care sunt în căutare de idei și noi oportunități.

Galbenul este, de asemenea, o alegere excelentă pentru o culoare de portofel, deoarece este direct legată de economii. Dacă pur și simplu căutați să vă creșteți averea, galbenul pastel este cel mai bun.

În filozofia chineză, roșul reprezintă focul care, în cele din urmă, dă foc la bogăție, Deci nu este o recomandare bună pentru o culoare de portofel pentru a-ți crește veniturile. Banii ard repede.

Rozul nu este culoarea pe care Feng Shui o recomandă pentru atragerea bogăției, ci mai degrabă are legătură cu sectorul amoros.

Așa cum rozul reprezintă dragostea, purpuriul se situează și el în această categorie, conform sistemului antic de credințe Feng Shui. Deși este o culoare frumoasă pentru portofel, nu este legată de oportunitățile financiare și câștiguri.

Ce ar trebui să țin în portofel pentru a atrage bani

Se spune că anumite pietre și cristale purtate în portofel aduc noroc și pot atrage bogăția. Feng Shui sfătuiește că oricare dintre pietrele prețioase de mai jos va ajuta la crearea norocului și atragerea prosperității.

  • Jade
  • Smarald
  • Turmalină verde
  • Peridot
  • Malachit
  • Calcit
  • Aventurină

Schimbarea regulată a cristalelor pe care le purtați în portofel poate crește semnificativ posibilitatea de vă îmbogăți.

Citește și: Zodiile care vor fi vedetele sezonului de vară. Cele mai importante evenimente ale lunii iunie pentru acești nativi

Motivul bizar pentru care o femeie a fost nevoită să își scoată toți dinții în timpul sarcinii. Cu ce problemă rară s-a ... Trucul inedit care ține țânarii la distanță. Ce aliment trebuie să eviți pentru a nu atrage insectele, pe timp de vară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x