Antena Căutare

Ce este creatura bizară care a înspăimântat un pescar. Pare un obiect de decor, dar dacă o atingi începe să miște și atacă

O creatură marină unică ce trăiește în adâncuri a fost găsită de un pescar pe barca sa. Deși la început nu a știu ce este, când a vrut să o arunce peste bord, a început să-i miște în mână. Ce este vietate aparent inofensivă, de fapt.

imagine cu o stea de mare în formă de coș
Ce este creatura bizară care a înspăimântat un pescar. Pare un obiect de decor, dar dacă o atingi începe să miște și atacă | Shutterstock

Mai mulți pescari au avut surpriza vieții lor, după ce o creatură de mare asemănată cu un „extraterestru înfiorător” a fost văzută în timp ce se agăța de barca lor. În timp ce, pe de o parte, oceanul este plin de tot felul de vietăți captivante, acesta poate ascunde și pericole pe care nu ni le-am fi imaginat vreodată.

Acesta este și cazul acestei creaturi care inițial pare un obiect de decor, dar a inspăimântat internauții după ce au descoperit de ce este capabilă de fapt. Atunci când este atinsă, aceasta revine la viață, iar imagile făcute publice în mediul online, i-au înspăimântat pe internauți, transmite unilad.com.

Citește și: Creatură uriașă cu statură umană, care merge în două picioare, surprinsă la marginea șoselei. Un vânător a filmat totul îngrozit

Ce este creatura bizară care a înspăimântat un pescar. Pare un obiect de decor, dar dacă o atingi începe să miște și atacă

Videoclipul a fost postat inițial în luna decembrie a anului trecut și a atras atenția internauților. Imaginile care au băgat spaima în utilizatorii de pe rețelele sociale au fost surprinse în timpul unei vacanțe de pescuit în Malaezia, de către Mohd azhan Arshad.

În acestea se poate observa cum bărbatul aflat pe o barcă, se apleacă să ridice în mână vietatea bizară, iar aceasta începe să se zvârlcolească și să își deschidă brațele. Speriat, pescarul o aruncă peste bord.

„Pare desprinsă dintr-un coșmar”, a scris un utilizator X.

„Arată ca ceva scos direct din „The Upside Down” de Stranger Things”, a adăugat un altul.

„Nu, acesta este un demon care paralizează somnul”, a glumit altcineva, în timp ce altul a adăugat: „Acestă chestie a coborât de pe o navă spațială sau printr-un portal dintr-o altă dimensiune”.

Deși ar putea părea desprinsă dintr-o altă lume, creatura este de fapt cunoscută drept „stea coș”. Aceasta aparține clasei Ofiuride și este înrudită cu stelele de mare și aricii de mare.

Vietățile marine trăiesc în ape de mare adâncime, printre corali și pentru a supraveții, se hrănesc cu zooplancton.

Citește și: Ce este creatura uriașa din adâncuri, ieșită acum la suprafață. Proprietățile ei unice i-au speriat pe scafandrii | VIDEO

Un alt detaliu interesant, la fel ca și stelele de mare, și această specie își poate se autoregenerează, iar dacă își taie membrele sau le sunt rupte de prădători, le pot crește la loc.

Explicând mai multe despre creatură, Acvariul din Golful Monterey a spus: „O astfel de stea de mare depinde de curenți pentru a se hrăni. Își întinde brațele lungi și își desfășoară ramurile pentru a forma o plasă complicată în care să prindă prada. „Astfel, adună animale minuscule în derivă, precum mici crustacee și plancton”, au mai adăugat specialiștii.

”Nu e copilul meu, ci soția”, e nevoit un bărbat să se justifice când oamenii îl văd cu partenera. Câți ani are aceasta... O influenceriță celebră aștepta un festin gratuit la un restaurant. A fost uimită de replica primită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x