Antena Căutare

Ce este creatura de culoarea sângelui care a eșuat la mal. Asemănarea cu creierul uman i-a speriat pe turiști

O creatură de culoarea sângelui proaspăt a băgat spaima într-o turistă. Femeia care se plimba pe plajă a scos imediat telefonul și a fotografiat vietatea pe care o aseamănă cu o formă de viață „extraterestră”. Ce este, de fapt.

imagine cu un bulb rosu pe plaja Galerie
O creatură de culoarea sângelui proaspăt a băgat spaima într-o turistă. Femeia care se plimba pe plajă a scos imediat telefonul și a fotografiat vietatea pe care o aseamănă cu o formă de viață „extraterestră”. | Facebook

Oamenii din întrega lume au rămas uluiți, după ce o femeie a găsit o creatură „extraterestră” eșuată pe plajă. Aceasta defileele de pe coasta Fairhaven, un orășel aflat la 124 km sud de Melbourne, Australia când a dat peste o creatură neobișnuită. Intrigată, turista a scos imediat telefonul și a pozat vietatea cu o înfățișare unică, ce zăcea pe stânci, transmite dailymail.co.uk.

Ce este creatura de culoarea sângelui care a eșuat la mal. Asemănarea cu creierul uman i-a speriat pe turiști

Ulterior, aceasta a publicat imaginea pe un grup și le-a cerut părerea și celorlalți utilizatori cu privire la ce ar putea fi, de fapt. În fotografia realizată de ea, se poate observa o formațiune rotundă de un roșu aprins cu o coadă lungă ce pare că iese de sub nisip.

„Găsită în defileu. Este destul de tare, ca o plantă”, a scris femeia într-o postare făcută pe grupul de Facebook Field Naturalists Club din Victoria.

Utilizatorii au să își de imediat cu părerea legat de ce ar putea fi, unii dintre ei spunând că seamănă cu o creatură „de pe altă planetă”.

„Am crezut că aceasta este o placentă”, a glumit un membru al grupului, în timp ce mulți au comparat-o cu un personaj din desenele animate pentru copii, Spongebob Squarepants.

„Este mouse-ul lui Aquaman! Vă rugăm să-l returnați studiourilor Disney”, a glumit un al treilea.

În cele din urmă, utilizatorii au identificat creatura ca fiind o lalea de mare, care se atașează de roci sau scoici la 80 m sub nivelul oceanului. Acestrea sunt un organism cu un strat exterior spongios și vin într-o varietate de culori, inclusiv portocaliu. violet, galben sau roz.

„Aș spune că este o lalea de mare. Vizibilă doar la maree (cu excepția cazului în care faci snorkeling) sau probabil de o stâncă”, a adăugat un al alt internaut.

„Notă pentru sine: Lalelele de mare seamănă cu un creier cu măduva spinării încă atașată”, a scris un altul.

A aflat că suferă de o boală rară și gravă după ce a privit mai atent o fotografie veche. Ce a îngrijorat-o... A avut loc prima operație de schimbare de sex din Iași. Cine este pacientul și care au fost pașii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x