Antena Căutare

Ce este special la avionul de 80 de milioane de euro? Cum arată aeronava și ce găsești în interior! (VIDEO)

Pentru cei mai bogați oameni ai planetei, timpul înseamnă bani iar confortul lor este pe primul loc. Te-ai întrebat vreodată cum arată cel mai scump avion din lume?

Pentru cei mai bogați oameni ai planetei, timpul înseamnă bani iar confortul lor este pe primul loc. Te-ai întrebat vreodată cum arată cel mai scump avion din lume?

Și pentru că sunt obișnuiți să viziteze tot felul de destinații, care mai de care mai exotice sau îndepărtate, milionarii au la dispoziție avioane luxoase.

Cea mai scumpă aeronavă are la bord un lux impresionant, cum doar în filme vezi. Cu un design minimalist, dar foarte modern, avionul este decorat în nuanțe de alb, gri și turcoaz, cu scaune din piele, cu masaj relaxant și aer condiționat.

Fotoliile sunt pluşate iar atunci când vrei să dormi se întind și se transformă într-un pat. Doritorii se pot relaxa și pe canapelele brodate în mătase care sunt poziţionate în faţa geamurilor pentru mai multă lumină naturală.

Interiorul avionului este foarte spațios, iar călătorii se simt exact ca acasă, arată cei de la Antena Stars.

Premieră în lumea medicală! Primul om din lume care s-a vindecat de HIV: "Este o provocare imensă"... Cea mai sexy bunică din lume are 60 de ani și arată ca o adevărată divă! Te îndrăgostești instant de ea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x