Antena Căutare

Ce au găsit în gura acestui pește întrece orice imaginație: "Era încă viu. Nu ne-a venit să credem așa ceva"

Aflați la o şedinţă de pescuit, în apropierea insulei Melville, în Teritoriul de Nord al Australiei, mai mulți pescari au avut parte de o mare surpriză, după ce au capturat un pește cod.

Aflați la o şedinţă de pescuit, în apropierea insulei Melville, în Teritoriul de Nord al Australiei, mai mulți pescari au avut parte de o mare surpriză, după ce au capturat un pește cod.

"Acesta este un cod care are un şarpe în gură. Numai ce l-a mâncat! Aşa-i că este incredibil?", exclamă persoana din spatele camerei de luat vederi din videoclipul postat pe YouTube de Caters Clips.

Pescarii au scos şarpele din gura peştelui cod care, potrivit spuselor acestora, era încă viu. Pescarii i-au dat drumul peştelui înapoi în apă, iar acesta s-a îndepărtat de ei.

"Am văzut crocodili mâncând porci şi vulturi, am avut peştele barramundi furat de rechini, dar până la această experienţă nu am văzut niciodată un peşte cu un şarpe proaspăt în burtă", a declarat Andy Warton.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O zi la extreme pentru nativi! Berbecii, nemulţumiţi! Leii, iubiți! Horoscopul de marți, 17 mai... Misterul împăratului cu doi iriși în fiecare ochi. Mit sau adevăr?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x