Ce au găsit în gura acestui pește întrece orice imaginație: "Era încă viu. Nu ne-a venit să credem așa ceva"

Aflați la o şedinţă de pescuit, în apropierea insulei Melville, în Teritoriul de Nord al Australiei, mai mulți pescari au avut parte de o mare surpriză, după ce au capturat un pește cod.

Aflați la o şedinţă de pescuit, în apropierea insulei Melville, în Teritoriul de Nord al Australiei, mai mulți pescari au avut parte de o mare surpriză, după ce au capturat un pește cod.

"Acesta este un cod care are un şarpe în gură. Numai ce l-a mâncat! Aşa-i că este incredibil?", exclamă persoana din spatele camerei de luat vederi din videoclipul postat pe YouTube de Caters Clips.

Pescarii au scos şarpele din gura peştelui cod care, potrivit spuselor acestora, era încă viu. Pescarii i-au dat drumul peştelui înapoi în apă, iar acesta s-a îndepărtat de ei.

"Am văzut crocodili mâncând porci şi vulturi, am avut peştele barramundi furat de rechini, dar până la această experienţă nu am văzut niciodată un peşte cu un şarpe proaspăt în burtă", a declarat Andy Warton.

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri