Antena Căutare

Înregistrările dinaintea dispariției. Ce i-a spus Elodia Ghinescu lui Cristian Cioacă în ultima discuție telefonică pe care au avut-o!

Apar dezvaluiri incredibile despre ultimele conversații telefonice purtate de Elodia Ghinescu, avocata disparută in anul 2007, omorâtă, conform unei decizii definitive a instantei, de fostul ei partener, polițistul Cristian Cioacă.

Apar dezvaluiri incredibile despre ultimele conversatii telefonice purtate de Elodia Ghinescu, avocata disparuta in anul 2007, omorata, conform unei decizii definitive a instantei, de fostul ei partener, politistul Cristian Cioaca. Pe desfasuratorul convorbirilor telefonice apar apeluri din Suedia, dar si din tara, scrie cotidianul.ro.

Ultimele convorbiri telefonice din viata Elodiei

Elodia Ghinescu a fost sunata in ziua disparitiei, undeva dupa ora 11 si 40 de minute, din Suedia, iar apoi avocata din Brasov l-a sunat de mai multe ori pe Cristian Cioaca, cel cu care ar fi vorbit cel mai mult inainte sa dispara de tot. Pe 29 august 2007, ziua fatidica pentru familia avocatei, exista 9 apeluri telefonice care au fost ignorate de anchetatori, desi se stie ca acestea pot reprezenta o pista valoroasa in orice dosar, mai ales avand atatea elemente de mister precum cazul Elodia.

Iluzie optică: Ce vezi în această imagine spune multe despre personalitatea ta... Proiect de lege pentru legalizarea canabisului medicinal, în România, depus în Parlament. A primit numele "Victoria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x