Ce înseamnă atunci când îți visezi fostul iubit sau fosta iubită! Răspunsul te va surprinde

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să îți visezi fostul partener, cu care ai încheiat o relație de termen lung sau scurt. Totuși, ce semnificație are acest vis?

Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să îți visezi fostul partener, cu care ai încheiat o relație de termen lung sau scurt. Totuși, ce semnificație are acest vis?

De cele mai multe ori, atunci când îți visezi fostul partener, creierul îți arată că recent te-ai gândit la această persoană, voluntar sau nu.

Fie că în mod voit ți-ai îndreptat gândul asupra fostului partener, fie că a fost vorba doar de un gând pasager dat de o situație familiară, un astfel de vis te poate pune pe gânduri.

Totuși, specialiștii în interpretarea viselor sunt de părere că subconștientul transmite un semnal cu privire la faptul că avem situații nerezolvate în fosta relație. Regrete, dorințe ascunde sau chiar dor, acestea ar putea să fie motivele pentru care îl visezi pe fostul.

Ce mai înseamnă dacă îl visezi pe fostul?

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Antena 3 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru ca să afli mai multe detalii despre ce înseamnă dacă îți visezi fostul sau fosta!

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri