Ce înseamnă când te uiţi mereu la ceas la 11:11

Puţine persoane ştiu că, cifra 11 este considerată de specialiştii numerologi perfectă. Mai mult decât atât, aceasta este menită să aducă iubire, linişte şi pace în viaţa oamenilor

Puţine persoane ştiu că, cifra 11 este considerată de specialiştii numerologi perfectă. Mai mult decât atât, aceasta este menită să aducă iubire, linişte şi pace în viaţa oamenilor.

Multe persoane susţin că, se întâmplă ca de cele mai multe ori, atunci când se uită la ceas şi văd că este ora 11:11, încep să îşi amintească lucruri amuzante sau îşi pun în gând o dorinţă.
11:11 este singurul moment din zi când toate cele 4 numere de pe ceas sunt la fel. Ele apar uniform, curat, îngrijit şi paralel unele faţă de celelate. Acest lucru este plăcut pentru ochii noştri, în special pentru persoanele care sunt preocupate cu cifrele şi sunt extrem de organizate.
Aceasta ar putea fi o explicaţie pentru faptul că destul de multe persoane se uită la ceas la ora 11:11. În plus, potrivit specialiştilor, 11:11 reprezintă un sincron care te ajută să te luminezi şi să trăieşti în armonie.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro pentru a afla ce legătură are această oră cu ceea ce se întâmplă cu noi în fiecare

Ultimele știri