Antena Căutare

Ce înseamnă când visezi bijuterii! Trebuie neapărat să afli semnificația dacă vrei să îți cunoști viitorul

Bijuteriile sunt obiectele valoroase ca au dat oamenilor frumusețe și strălucire. Totuși, ce semnificație au acestea dacă le visezi?

Bijuteriile sunt obiectele valoroase ca au dat oamenilor frumusețe și strălucire. Totuși, ce semnificație au acestea dacă le visezi?

Bijuteriile cu diamante prevestesc de fapt evenimente importante în dragoste. Fie este vorba despre o etapă nouă în viaţa de cuplu, fie sunteţi pe cale de a lua o decizie în acest sens, diamantele reflectă viaţa ta amoroasă şi modul în care te raportezi la relaţia cu partenerul tău.

Atunci când visezi că porţi bijuterii cu perle înseamnă că urmează să ai parte de dezamăgiri în plan amoros și că planurile voastre de cuplu nu mai sunt valabile.

Dacă visezi bijuterii vechi şi rupte sau stricate este semn că în viaţa amoroasă nu te bucuri de suficientă atenţie şi că simţi cum partenerul te desconsideră şi nu îţi ia in serios sentimentele. Poate fi un semn că este cazul să faci o schimbare

Știai ce înseamnă când visezi apă? Cele mai puternice simboluri din visele premonitorii

Dacă visezi că primeşti bijuterii şi eşti femeie este semn că vei avea o viaţă plină de bogăţii, iubire şi fericire alături de partenerul de viaţă, arată cei de la zenivers.ro.

Umor pe lumea cealaltă! ”Cimitirul vesel” din Vaslui, în care se vând cărți și ziare: Pe crucea unui defunct din județ s... Locul unde soarele nu creează umbre! Fenomenul neobişnuit ce se mişcă constant pe suprafaţa Terrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x