Antena Căutare

Ce înseamnă iubirea? Şapte fotografii ce întruchipează dragostea adevărată

Sunt momente când simţim că nimic nu e pozitiv în această lume, că am devenit prea egoişti, răul primează şi ne întrebăm adesea unde ne îndreptăm. Dar asta nu e realitatea, de fapt, dragostea este peste tot iar ce trebuie să facem este să privim dincolo de aparenţe.

Sunt momente când simţim că nimic nu e pozitiv în această lume, că am devenit prea egoişti, răul primează şi ne întrebăm adesea unde ne îndreptăm . Dar asta nu e realitatea, de fapt, dragostea este peste tot iar ce trebuie să facem este să privim dincolo de aparenţe.

Următoarele fotografii te vor emoţiona peste măsură şi probabil va schimba perspectivele despre ce înseamnă iubirea.

1. Acest bărbat continuă să-şi bea cafeaua în fiecare dimineaţă alături de soţia sa. Nu contează prezenţa fizică a fiinţei iubite atâta timp cât cea spirituală este bine impregnată în sufletul şi mintea oricăruia dintre noi.

2. O tânără povesteşte : “Bunica mea a decedat de curând. Bunicul mi-a trimis această fotografie pentru a-mi arăta şi a ştii cum arată un bărbat îndrăgostit. Au fost căsătoriţi 60 de ani."

3 .După moartea soţului, o femeie de 70 de ani a atârnat hainele ce le-au purtat la nunta lor ca şi piesă de decor

4. Fiind operată la braţ, această femeie nu îşi putea aranja părul, dar nimic nu e imposibil cu ajutorul potrivit lângă tine.

5. Pentru că iubirea ne menţine tineri

6. Îi cânta în fiecare seară înainte să adoarmă, a făcut la fel cu puţin înainte să moară. 70 de ani de iubire adevărată

7. Acest cuplu şi-a recreat ziua nunţii după 70 de ani.

Crucea vindecatoare! Locul din România în care mulţi bolnavi s-au tămăduit și au scăpat de boli... De ce au oamenii linii în palme! Sunt mai utile decât ți-ai imaginat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x