Antena Căutare

Ce l-a implorat fosta doamna a Americii Jackie Kennedy pe sotul ei, acum 50 de ani

O serie de interviuri cu fosta doamna a Americii Jackie Kennedy va fi lansata miercuri, odata cu cea de-a 50-a aniversare a Administratiei Kennedy. Interviurile au fost realizate in urma cu 47 de ani, de un fost consilier de la Casa Alba, la scurt timp dupa asasinarea presedintelui Kennedy.

Posturile de televiziune americane au difuzat deja bucati din aceste interviuri. Jackie Kennedy vorbeste despre anii petrecuti la Casa Alba ca fiind cei mai frumosi.

„Daca se intampla ceva, vreau sa fiu langa tine. Prefer sa mor langa tine decat sa traiesc fara tine". Acestea au fost cuvintele lui Jackie Kennedy, in 1962, atunci cand criza rachetelor cubaneze a atins apogeul. Jacqueline Kennedy si-a implorat sotul sa o tina langa el in cazul unui atac nuclear.

In aceste interviuri, proaspata vaduva nu a facut nicio referire la asasinarea sotului sau, dupa cum nu au fost atinse nici problemele de sanatate ori aventurile extraconjugale ale acestuia.

In schimb, Jackie a facut o radiografie dura a membrilor clanului Kennedy si la mostenirea lasata de aceasta familie in politica Stetelor Unite.

Fosta prima doamna a Americii a povestit si faptul ca Robert F. Kennedy si-a implorat fratele sa nu il numeasca procuror general al SUA, pentru a nu fi considerata o dovada de nepotism.

La un moment dat, pe caseta se aude vocea lui John Kennedy Junior, in varsta de trei ani.

Cuvintele la adresa marilor personalitati ale vremii nu au fost deloc blande. Despre fostul presedinte al Frantei, Charles de Gaulle, Jackie Kennedy spunea ca „era un om plin de ura, un egomaniac". Pe Indira Gandhi a catalogat-o drept „o femeie insistenta, oribila", iar pe Martin Luther King drept „un om teribil, un fals".

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

O romanca vrea sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai zvelta talie din lume... VIDEO! Bancheri zombie pe strazile din Londra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x