Antena Căutare

Ce Loredana? Ce Ramona? Ea i-a cucerit inima lui Hamude! FOTO

Hamude, fostul concurent de la „Insula Iubirii”, i-a surprins pe mulți telespectatori cu dragostea lui nemăsurată pentru iubita lui de atunci, Loredana. Cum fata l-a dezamăgit, tânărul s-a refugiat într-o altă poveste. El și-a achiziționat de curând o cățelușă.

Hamude, fostul concurent de la „Insula Iubirii”, i-a surprins pe mulți telespectatori cu dragostea lui nemăsurată pentru iubita lui de atunci, Loredana. Cum fata l-a dezamăgit, tânărul s-a refugiat într-o altă poveste. El și-a achiziționat de curând o cățelușă.

Într-o fotografie recentă pe care a postat-o pe Facebook, tânărul le-a arătat admiratorilor cățelușa. Fanii au fost extrem de entuziasmați și l-au felicitat pe fostul concurent pentru alegerea făcută.

Cățelușa l-a cucerit încă de când a văzut-o prima dată, iar această legătură pare una puternică și indestructibilă.

Hamude a câștigat inimile a mii de telespectatoare, după ce a pierdut-o pe a femeii iubite, care a căzut în ispită. Cel care a cucerit-o a fost Sorin, un tânăr arătos și încrezător în forțele proprii.

Oamenii din întreaga lume plătesc bani grei ca să fie torturați în camere ale groazei! Imaginile sunt șocante! Ai curaj ... Stelele Ki care îți influențează destinul. Totul ține de energie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x