Antena Căutare

Ce mesaj a afișat „o familie serioasă” de români pe ușa apartamentului. Avertismentul pentru cei cu obiceiuri „neortodoxe”

O familie deranjată de ce se întâmplă noapte de noapte la ușa ei, a apelat la o metodă inedită. Locatarii au redactat un mesaj pe care l-au afișat pe ușa casei lor. Iată ce scrie și care este motivul pentru care a stârnit multe reacții.

colaj foto barbat care bate la o usa si un afis
O familie deranjată de ce se întâmplă noapte de noapte la ușa ei, a redactat un mesaj inedit. Ce spune afișul pus pe ușa | Shutterstock & Instagram

Scările blocurilor in România sunt un izvor nesecat de creativitate. Numai cine nu a locuit la bloc nu a trecut niciodată prin emoțiile pe care le simți atunci când un alt locatar vine la ușa ta și te roagă să nu mai faci gălăgie. Deși anii au trecut, obieciurile nu s-au schimbat prea mult! Dacă pe vremuri, vecinii îți băteau în țeavă când se simțeau deranjați, acum au apărut avertismentele expuse pe ușă ori pe holul blocului sau, mai mult de atât, mesajele pe grupul de whatsapp.

Astfel, pentru anunțurile postate pe scările blocului a apărut și un cont de Instagram, unde oamenii din toată țara pot trimite cele mai amzuante sau interesante lucruri. De la mesaje inedite, la accesorii neobișnuite găsite pe holuri care întrec de mult ori imaginația.

Citește și: Locuitorii unui bloc s-au baricadat, de teamă, în apartamentele lor, după ce au văzut o scenă „apocaliptică”: „Erau sute”

Așa s-a întâmplat și în cazul unei „familii serioase” deranjate de ceea ce se întâmplă noaptea în apartamentul de vis a vis. Iată ce mesaj au afișat oamenii nemulțumiți pe ușă.

O familie deranjată de ce se întâmplă noapte de noapte la ușa ei, a redactat un mesaj inedit. Ce spune afișul pus pe ușa

O familie extrem de deranjată de ce se întâmplă pe palierul scării de bloc noapte de noapte a avut o idee inedită prin care să rezolve problema. Locatarii au redactat un mesaj pe care mai apoi l-au printat și l-au afișat pe ușa de la intrare.

Din mesajul pus pe ușă se poate de duce că în partea opusă a culoarului, au loc activități „neortodoxe”, însă cei care vin în vizită greșesc întotdeauna ușa. Potrivit explicațiilor lor, acest lucru se întâmplă de cele mai multe ori în timpul nopții, așa că pentru a nu se mai crea confuzii au apelat la această metodă inedită.

Locatarii au redactat un mesaj, scris cu majuscule, pentru a-i informa pe cei care sună la ușa lor că au greșit apartamentul.

„Atenție! Aici este un apartament de familie! Persoanele doritoare de fantezii „senzuale” în cealaltă parte de culoar!!! Capătul opus!

Vă rog, nu mai deranjați, în special noaptea, aici locuiește o familie serioasă!!!!!!”, este mesajul afișat pe ușă de oamenii ajunși la capătu disperării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea cu afișul a apărut și pe pagina de Instagram scarafrumos, cunoscut pentru acest timp de postări, iar comentariile sunt pe măsura mesajului. În timp ce unii internauți s-au revoltat și susțin că „familei serioase” nu ar trebui să îi pese ce se întâmplă în spatele ușilor altor vecinii, sunt și persoane care au încercat să explice mai bine mesajul.

„Ați înțeles puțin greșit mesajul, în acel apartament din capătul opus este o persoana care prestează astfel de servicii. Noaptea le bat bărbați la ușă (la acea familie) greșind apartamentul. A pus anunțul ca să nu bată oameni la ușă și să se ducă la apartamentul corect din capătul opus”, a scris un utilizator în secțiunea de comenatarii a postării.

„Să pună și ei anunț de familie serioasă pe internet”, a mai glumit cineva.

De ce adidașii sport au o gaură de șireturi în plus. Nu te așteptai la această explicație, e incredibil la ce ajută... Tânăra care a fost obligată să își reînnoiască pașaportul din cauza operațiilor estetice. E uluitor cât de diferit arăta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x