Antena Căutare

FOTO. Ce metoda inedita a gasit un imigrant pentru a trece granita ilegal

Un imigrant, care vroia sa treaca granita ilegal in Spania, a gasit o metoda mai putin obisnuita pentru a se ascunde: s-a transformat intr-un scaun de masina. In ciuda camuflarii ingenioase, barbatul, originar din Noua Guinee, a fost depistat de autoritati, potrivit Daily Mail.

Tanarul, in varsta de 20 de ani, a vrut sa treaca din Maroc in Spania si, pentru a fce asta, s-a deghizat in scaun de masina si, alaturi de cativa prieteni, a trecut la treaba. Insa ingenioasa sa metoda nu avut rezultate, deoarece autoritatile vigiliente s-au prins ca ceva nu este in regula.

Barbatul din Noua Guinee se afla intr-un Renault 7 si pe el, practic, statea un pasager, care il folosea pe post de scaun. Chiar daca a fost prins, politia a spus ca aceasta este de departe "cea mai inteligenta si inovativa" metoda pe care au intalnit-o vreodata in cazul imigrantilor ilegali.

Foto: Daily Mail

Doi batrani din Anglia au crescut fara sa stie o planta de canabis care i-a uimit pe politisti... VIDEO! Vezi cum arata puii de pisica ruginie, una dintre cele mai mici specii de feline din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x