Antena Căutare

Ce ne așteaptă în 2018? Baba Vanga, previziune SUMBRĂ pentru România în ultima parte a lui 2017

După ce a prezis tragedia de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea președinte american va fi de culoare, Baba Vanga șochează încă o dată lumea.

După ce a prezis tragedia de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea președinte american va fi de culoare, Baba Vanga șochează încă o dată lumea.

În 2017, atât cât a mai rămas din el, nu va exista liniște. Baba Vanga a spus că va izbucni un război dinspre Est și, pe fondul încălzirii globale, vor muri mulți oameni, scrie evz.ro. Acest război ar putea afecta puternic și țara noastră.

Vanga s-a născut în Strumica, pe atunci în Imperiul Otoman, mai târziu, consecutiv, în Regatul Bulgariei, Regatul Iugoslaviei, din nou în Bulgaria, Republica Socialistă Federativă Iugoslavia și astăzi în Republica Macedonia. În timpul celei de-a doua anexări bulgare a regiunii (1941-1944) s-a mutat la Petrici (atunci și acum în Bulgaria). Ea a fost un copil prematur care avea multe probleme de sănătate. În conformitate cu tradiția locală, copilului nu i-a fost dat un nume până când nu a fost considerat în stare de a supraviețui.

Grijă mare! De ce e periculos să comentezi ”Amin” la postările de pe Facebook... Fericirea îi bate la ușă! ZODIA care va primi o cerere în căsătorie! Horoscop săptămânal realizat de Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x