Antena Căutare

Cel mai tare horoscop! Ce păcate faci în Postul Paștelui în funcție de zodie

Postul Paştelui este cel mai lung şi mai aspru post din an şi nu toată lumea rezistă ispitelor până la capăt.

Postul Paştelui este cel mai lung şi mai aspru post din an şi nu toată lumea rezistă ispitelor până la capăt. Dacă vrei să ştii la ce păcate eşti predispusă în aceste săptămâni, iată ce spun astrele. Vezi ce păcate faci în Postul Paştelui în funcţie de zodie.


Berbec
Eşti o fire aprigă şi iute la mânie şi Postul Paştelui nu face excepţie. Dacă eşti berbec, cel mai probabil te vei enerva şi te vei certa cu cineva până de Paşte. Dacă ai şi permis, trebuie să fii atentă când conduci, pentru că restricţiile te fac mai irascibilă. Păcatul tău astral dacă eşti născută în berbec: te cerţi şi înjuri în trafic.
Taur
Pofticioasă şi pusă pe şotii, femeia taur va rezista foarte greu în Postul Paştelui, mai ales din punct de vedere culinar. Dacă de la sex şi de vorbe urâte te poţi abţine, nu vei rezista unei vitrine cu prăjituri. Păcatul tău astral dacă eşti născută în taur: scapi la dulciuri şi nu ţii post.
Gemeni
Fire duală şi destul de vicleană, femeia gemeni este mereu cu ochi după ceva mai bun. Pentru că în mijlocul Postului Paştelui eşti pusă în situaţia de a alege între o nouă cucerire şi o prietenie veche, s-ar putea să cedezi. Păcatul tău astral dacă eşti născută în gemeni: trădezi o prietenă.
Rac
Sensibilă şi cu mult bun gust, femeia rac are o problemă cu planurile de după Postul Pştelui. Pentru că vrei să petreci de Paşte alături de prieteni şi să arăţi fenomenal, te-ai folosit de post ca o dietă. Doar că nu vei rezista foarte mult, mai ales dacă iubitul nu ţine post. Păcatul tău astral dacă eşti născută în rac: uiţi de dietă şi scapi la mâncare “de dulce”.
Leu
Vanitoasă şi foarte mândră de tine, uiţi adesea că Postul Paştelui înseamnă cumpătare şi gânduri mai curate. Tentaţia de a fi mereu centrul atenţiei te depăşeşte şi chiar dacă ţii post, vei călca strâmb în final. Păcatul tău astral dacă eşti născută în leu: bârfeşti invitaţii de la o petrecere.
Fecioară
Calculată şi riguroasă de obicei, femeia fecioară va avea ceva de suferit în timpul postului. Pentru că nu mai poţi critica pe toată lumea, dar ţii post şi eşti mai frustrată ca de obicei, vei cădea sigur în păcat la un moment dat. Păcatul tău astral dacă eşti născută în fecioară: o să minţi ca să nu fii certată.
Balanţă
Echlibrată şi liniştită din fire, balanţa va avea de furcă şi ea în Postul Paştelui. Pentru că este destul de activă în aşternuturi şi are un partener destul de..viril, balanţa nu va rezista prea mult în abstinenţă. Păcatul tău astral dacă eşti născută în balanţă: îi vei face sex oral iubitului în timpul postului.
Scorpion
Senzuală şi foarte sigură pe ea, femeia scorpion se pierde când trebuie să se abţină. Obişnuită să facă numai ce vrea ea, femeia scorpion va păcătui din prea multă pasiune. Păcatul tău astral dacă eşti născută în scorpion: vei face sex anal cu iubitul tău.

Săgetător
Mereu activă şi energică, femeia scorpion se va simţi foarte slăbită în Postul Paştelui. Pentru că dieta s-a restrâns simţitor, la fel vor face şi bateriile tale, obişnuite să meargă la capacitate maximă. Păcatul tău astral dacă eşti născută în săgetător: o să uiţi de post şi o să mănânci o friptură zemoasă înainte de sală.
Capricorn
Femeie serioasă şi nu foarte zglobie, obişnuită să se abţină, din multele diete pe care le-a ţinut cu succes, capricornul se va trezi copleşită de dorinţe noi. Pentru că noul tip de la administrativ îţi surâde cum nimeni n-a mai făcut-o, vei cădea în păcat. Păcatul tău astral dacă eşti născută în capricorn: îţi vei însela iubitul cu un tip nou.
Vărsător
Zglobie şi mereu în priză, femeia vărsător se va simţi slăbită de la post. Pentru că mereu are multă treabă şi nu stă locului o clip, vărsătorul nu va ceda sub presiunea poftelor de dulce. Dar s-ar putea să observe cât de sexy este iubitul sau soţul unei prietene vechi. Păcatul tău astral dacă eşti născută în vărsător: pofteşti la bărbatul unei prietene.
Peşti
Cuminte şi credincioasă, femeia peşti nu se va clinti în Postul Paştelui: nu va mânca de dulce, va respecta poruncile şi se va abţine de plăceri ale trupului. Totul până când o să vadă o tarabă plină de căpşuni la iaţă, exact când nu mai are deloc bani la ea. Păcatul tău astral dacă eşti născută în peşti: vei fura câteva căpşuni din piaţă.

Sursă: Unica

Cel mai TARE SMS din istorie. Cum îți poți convinge iubita să te ierte!... 9 din 10 oameni ratează răspunsul corect. Câţi cai vezi în poză?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x