Antena Căutare

”Ce loc de vis, ce clădiri frumoase!”, se miră străinii. ”E un peisaj din Franța?” Nu, e România! Țări precum Austria, Elveția sau Grecia pălesc în fața acestor imagini

Franța, Elveția, Austria, Grecia, Germania, Italia, Spania, Islanda, iar lista poate continua. Ce au, însă, aceste țări în comun? Răspunsul e unul neașteptat: România!

Franța, Elveția, Austria, Grecia, Germania, Italia, Spania, Islanda, iar lista poate continua. Ce au, însă, aceste țări în comun? Răspunsul e unul neașteptat: România!

Munții, marea, arhitectura de o frumusețe aparte sau peisaje ce par adevărate minuni ale naturii, pe toate le găsești la noi în țară.

Site-ul boredpanda.com a realizat un material ce cuprinde o galerie foto cu locuri speciale din România, denumit generic ”But it's in Romania!" (Dar se află în România! - n.r.). Fiecare imagine este însoțită de întrebarea: ”Arată ca un sat din frumoasa Franță? Poate, dar se află în România...”.

”Mereu s-a știut că această țară e unică”, mai scrie autorul materialului, care continuă în aceeași notă de laudă: ”Dar această unicitate a României este dată de diversitatea de peisaje, pe care n-o găsești decât în unele din țările europene. Nu credeți? Aruncați doar o privire pe imagini.”

Le găsești pe toate în GALERIA FOTO de mai sus!

Credit foto: boredpanda.com

GALERIE FOTO: Locul de unde a plecat în spațiu primul om arată ca după un atac nuclear! Cimitirul navetelor spațiale!... VIDEO! Broasca ”pușculiță” a fost salvată! Țestoasa care a înghițit 915 monede, aruncate în iaz de către vizitatori, pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x